Çarşamba, Şubat 14, 2007

Haberler Haberleer Haberleeeeerrr


Biliyorum biliyorum cok ihmal ettim blogu. Sadece yogunluk degil bunun sebebi. Yazma istegimi kaybettim, hukumsuzdur! Oole pat diye gidiverdi. Benim bu istek, motivasyon olaylarim boyle iste, bir varlar bir yoklar. Gyme gitme istegim geri geldi ama, cok mutluyum. Cok inisli cikisli bir iliskimiz var kendisiyle, ortada birsey yokken terkediyor beni, birkac ay gorunmuyor. Ben o donemde gymin sokagindan bile gecmez oluyorum. Sonra donuyor birgun yine habersiz, bu sefer tum oglen programlarim gyme gore ayarlaniyor. Simdilerde yine burda kacmasin diye ne isterse yapiyorum:) Sabote ediliyoruz bu sefer de. Fizik tedaviye gidiyorum, terapistim gyme gitmesen mi bir sure acep dedi. Bak simdi. Ufak bir pazarliktan sonra sunlar yapilabilir bunlar yapilamaz diye anlastik, gym izni cikti:))

Fizik tedavi mi nerden cikti? Surda bir yas daha buyudugumun yuzume vurulmasina bir aydan az kalmisken kendimi 34bin bakimina aldim. 30lara gelince daha cabuk geciyor bu yillar sanki. Ara ara, ozellikle soguk havalarda kendini belli eden bir diz agrim vardir benim. En son yillar once Turkiyede gittigim doktor meniskus demisti, oyle kalmisti. Tekrar gosterelim bakalim nedir durum dedik, doktor daha 5. dakikada bana sen ice basiyorsun ondan oluyo dedi. Ice mi basiyorum, nassi yani. Ama ama...kimse bana bunu soylememisti ki ama. Gercekten ice mi basiyorum, nasil basiyorum diyerek yuruyusumu inceleyecegim diye onume bakmazken toslayacagim bir yere bir gun o olacak. Simdi ayakkabilarin icine konulan desteklerden almam gerekiyormus, bir de fizik tedavi dendi, haftada iki gun gitmeye basladim. 1 ay gidecegim.

Gunun en onemli haberini vereyim daha fazla gevezelik yapmadan. Bugun resmen evli olduk:)) Sabahtan avukatimiza gittik tapu devir teslim islemleri icin. Yaklasik bir saat kadar imza atiyorsunuz demislerdi hakkaten oyleymis. Satici ve avukati geldi, onlarla olan islemler bitti, onlar gitti, biz hala saga sola imza atiyorduk. Tam da gununu bulmusuz bu islemler icin. Tum kis yuzunu gostermeyen karin yagacagi tuttu bugun. Korktugum kadar kotu degildi gerci, haftasonu kursta 10 inch (30 cm falan) olacakmis diyip duruyorlardi, hava durumunda da olabilir diyordu ama 1-2 inchle kurtardik gibi. Sabah nerdeyse buzlanmis gibi yagan kar yagmur arasi karisik seyde henuz acilmamis yollarda gitmek biraz zor oldu, yavas yavas gittik ama sorun cikmadan. Kis basindan beri mevsim normallerinin cok ustunde olan hava sicakligimiz simdi de bayagi altindaymis, normal kis kosullarini tutturamayacagiz bu kis herhalde.

Cumartesi tasiniyoruz kismetse. Bundan sonra Nutley'den bildirecegiz:) U-Haul'la bazi arkadaslarimizin sorun yasadigina sahit olduktan ve onlarla ilgili sagdan soldan bilimum kotu ani dinledikten sonra kamyonu Budget'dan kiraladik. Google'dan musteri memnuniyeti ile ilgili olarak yaptigim kisa bir arastirma sonucu Budget'in da sutten cikmis ak kasik olmadigini ogrenmis bulunuyorum ama artik sansimiza iyi bir ofis cikar umariz demekten baska care yok.

Bizim bundan onceki birkac tasinmamiz ayni zamanda ulke degistirmek oldugundan her seferinde elimize bavulumuzu alip cikmistik evlerden. Hic oyle esya topla bilmemne isleriyle ugrasmamistik tabi. Simdi de ayni ruh hali icindeyiz, evde hic haftasonu tasinacakmisiz gibi bir hava yok:)) Ev kucuk ya ona da guveniyoruz. Bizimkinden daha kucuk evden iki kamyon dolusu esya cikarmayi basarmis olan Balkir surekli uyariyor bizi gerci:) Mumkunse kutulama vs islerine girmeden tasinmak istiyoruz biz. O kutulari yapmasi bir dert acmasi ayri bir dert. Kutulanmaya en cok ihtiyaci olabilecek tabak canagi oylece goturecegiz mesela. Ikea mallari ne kadar dayanikli oluyormus hep beraber gorecegiz. Kirilirlarsa da yenilerini almak icin bahane olur, su bardaklarindan sikilmistik artik zaten heheh:)))

Kek dekorasyonu kursumuz devam ediyor. Ilkini bitirdik, sertifikalarimizi aldik, simdi ikinciye basladik. Hazirlikli gitmek gerektigi icin her hafta ici ya kim ugrasacak simdi bunlarla nerden basimiza is actik diye soylene soylene odevleri hazirliyoruz ama oraya gidince de cok egleniyoruz. Yanda Gulru'nun baby showeri icin hazirladigimiz pasta var. Pazar gunu shower yaptik sevgili arkadasimiza, bize de bir araya gelmek icin bahane oldu, kiz kiza yedik ictik eglendik.

Bir Super Bowl'u daha geride biraktik. Su Janet Jackson korkularini ne zaman ustlerinden atacaklar merak ediyorum. Uc yil oldu paso dinazorlar cikiyor devre arasinda. Bu sefer de Prince vardi. Hayir sevdigim sarkilari vardir kabul ama lisedeyken dinliyorduk onu yahu, soyle genc aktif dinamik heyecanli sarkici kalmadi mi memlekette nedir.

Super bir haberim daha var. Cok sevgili arkadasimiz Berna ilk kreasyonu ile New York'un onemli trade showlarindan The Train'e kabul edildi:)))) Agzimiz kulaklarimizda geziyoruz biz de. Ben cizdim sanki kiyafetleri, oyle bir havadayim ki sormayin:)) Show'un tam tasindigimiz haftasonuna denk geliyor olmasi cok aksilik oldu tabi ama son gunu ne yapip edip kacacagim pgle arasinda Bernayi gormeye. Cuam aksami onlardaydik, fuar haberini kutladik hazirladiklari muhtesem raki sofrasi esliginde.

Ahh, aklima gelmisken, can arkadasim Dilarasim sobelemis beni. Zor olmus bu soru, ben hepsini biliyorum ya, kim ne biliyor ne bilmiyor valla bilmiyorum:)) Ilk aklima gelenleri yazayim, oldugu kadar idare ediverin artik. Hatta siz tamamlayin bese ben ogreneyim:)) Maymun istahli oldugumu dunya alem biliyordur herhalde. Sadece cheesecake yiyerek yasayabilirim. Bir de birseyle ugrasiyorsam cevremle olan iliskim tamamen kopar. Ozellikle de isle ilgili birseyler yapiyorsam ve yogunsam (genelde de yogunum). Gecenlerde kubik komsum ise gelmemis mesela, oglen 1 falan, kubigimin onunden gecen biri Mary bugun gelmedi di mi dedi. Ancak o zaman farkettim kadinin hakkaten gelmedigini aa Mary gelmedi mi diyerek:)) Karsi tarafin bana nasil garip garip baktigina hic girmeyeyim:)) Isim hafizam yoktur ayrica, cok cabuk unuturum isimleri. Yuzleri hatirlarim ama isimleri unuturum maalesef.

6 yorum:

Zeren İŞSEVENLER dedi ki...

bezen ablacım, evin fotolarını ne zaman görebileceğiz acep?
çok merak ediyorum ben:)

Bezen Hindistan dedi ki...

haftasonu cekecegim, sali gunu emaillerim sana canimcim.

Berceste dedi ki...

Efendiiiiiim, evliliginiz hayirli, ugurlu olsun, daha daha iyilerinde oturun insallah! Hani soyle koskler falan misali :) Ingiliz satonlari demedim cunku isitmasi sorun oluyor!
Hani sen diyorsun ya kucuk evden ne cikar Bezen'cigim, bence mutfaga el atmanin zamanidir. Ben de senin gibi dusunuyordum. Kitaplar sorun olurmus gibi geliyordu ama mutfagin yaninda evin gerisi bosmus :) Yiyecekleri bitirmis oldugumuz halde oncuk buncuk derken siyirmistim! Bir de gittigin evi temizle, ciktigin evi temizle o gun sah mat durumlarindaydim! 4 arabada tasidik evi, bir de yakin bir yer buldugumuz icin kedi incegi gibi elimizde tasidiklarimiz var elbet. Sen ufak ufak bir el atsan hani :P O pastalardan ama mumkunse gida boyasiz olanindan isterim :) Elinize saglik...Gelince yaparsin bize de degil mi? Sevgiler...

Bezen Hindistan dedi ki...

en guzelleri sizin olur insallah bercestecim. kosk almiim ben, soguk geliyorlar bana ama soyle icine havuz, hamak, mangal ve yayilmalik alan sigacak kocaman bir bahceye hic hayir demem:)) dun aksam basladik mutfagi tasimaya. bizim rahatligimiz subat sonuna kadar vaktimizin olmasindan. bu evin anahtari 28 subata kadar bende, o yuzden yarin kamyonluk esyalar gitsin ufaklari biz nasilsa tasiriz ay sonuna kadar diye pek takmiyoruz. bu pastalarin icinglerini yedirmiyoruz kimseye, acaip yag var icinde diye icing dusmani olduk ama suslerken guzel duruyor iste. sizinkini gercek kremayla kaplariz yeriz sonra da:))

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

heyoooo:))
sonunda kavustun iste evine bezen'cim.. tanri daha iilerini nasip eder insallah..
tabi sevincimin bir kismida artik odam var duygusundan kaynakli saniyorum:))

merak ediyorum, biraz rahatlayinca fotolari bekliyoruz..
tekrardan heyooo:))

bu arada, pastacilik kursunda asmis gordum seni.. maymun istahliligin konusun fransizca ve tenis derslerimizi de ekleyebilir miyim:))

seni seviyorum canim arkadasim, adil'cigime de selam.. dikkat kendine.. benim meniskusum de varmis biliyor musun, hayirli olsun diyoruz:(

Selena dedi ki...

hadi gozunuz aydin Bezen'im, kolaylikla tasinin insallah. gelip gormek nasip olsun en kisa zamanda...
su spora kusme moduna ben de su siralar girmis durumdayim, blogdan soguma olayi da dorukta... gerci 1-2 satir karaladim bugun ama zor gorunuyo...
optum