Pazar, Haziran 29, 2008

Yag Yag Yagmur

Hava cok bunaltici son gunlerde. Nemden basimizi cikaramiyoruz disari. Surekli bir yagmur yagdi yagacak e hadi ama ne zaman yagacak hali. Su anda sular seller goturuyor disariyi, dort gunun sonunda yagiyor adam gibi.

Dun havuza goturelim dedik Larayi. Iki hafta kadar once goturmustuk ilk olarak. Hava yine bulutluydu ama cok sicakti. Su soguktu ama. Once mizmizlandi Lara, kalabalik, suya atlayip su sicratan bir suru cocuk falan. Cikardik hemen, kenarda biraz bacaklarini islattik, sonra yavas yavas tekrar deniyorduk...ki yagmur baslar gibi oldu hemen havuzu bosalttilar. Daha dizine kadar anca sokmustuk kizi. Bir dahaki sefere dedik donduk.

Dun iste bu bir-dahaki-sefere olacakti. Hava yine yagsam mi yagmasam mi modundaydi son iki gundur. Hatta garantiye almak icin ben 10-15 dakika oncesinde gidip baktim havuza, millet gayet guzel yuzuyordu. Yine bir heves kaptik Larayi kostuk havuza. Daha iceri adim atamadan yagmur basladi, havuzu bosalttilar:(( Gunun tek yagmuru biz ordayken yagdi ve eve dondukten 10 dakika sonra da durdu. Gene giremedigimizle kaldik.

Larayi yagmurda dolastirdim ben de teselli armagani olarak. Yagmur yagarken ayaklarini uzatiyoruz normalde, ilk kez tamamen yagmur altinda kaldi. Cok sasirdi, cevreye bakinip durdu. Hosuna gitti yagmur.

5 yorum:

Betül KAVAL dedi ki...

hiii yerim ben onuuu çocuklar ne kadar güzel oluyorlar uyurken ( gerçi hep güzellerde) ama uyurken daha bir başkalar.

Havuz maceranız kötü olmuş birdahaki sefere inşelleh böyle olmaz..

sevgiler

Adsız dedi ki...

@Hindistancevizlerius...:-)
minik hindistancevizusun oyuncağı çok hoşuma gitti... uyuşunuda pek bir kıskandım..:-)
yahuuu ne zaman doğup ne zaman büyüyor bu bebekler...:-)
sevgiler...arzu

Tijen dedi ki...

Lara nasıl büyümüş Bezen'ciğim. Biz de Maya'cığıma kavuştuk, pek sevinçliyiz. (Sizin orada değil, bizim burada)

Berceste dedi ki...

Var ya ben onu yerim! Masallah... Oyuncagi da pek seker. Tombiklikte uyumlu ve yaris halinde :)

Lara'cigin hep su ile arasi iyi zaten degil mi Bezen. Hep uyusun diye muslugu acisiniz geliyor aklima. Bu is bitmistir herhalde artik.

Bezen Hindistan dedi ki...

sevgili beturl ve arzu, lara orda uyumuyor aslinda. kopegin ustune dustu, tuyler yuzunu gidikladi, kalkmaya cabalarken acamadi gozunu tuyler yuzunden. biz de cekiverdik:)

tebrik ederim tijencim. allah anali babali buyutsun insallah.

suyla arasi cok iyi gercekten de bercestecim. gercek su sesine ihtiyacimiz kalmadi bir suredir. white noise sesleri cikaran bir alet aldik, ordaki akarsu sesiyle uyuyor artik:)