Cuma, Ekim 26, 2012

Wine Picking

bir diger elma toplama gezisi
Kandirmiyoruz artik kendimizi. Elma bahane saraplar sahane. Daha onceki yillarda o ciftlige mi gitsek bu ciftlige mi gitsek diye yazisip dururduk artik ilk duragin yeri belli: Warwick Winery. Baska cftliklere de gidiyoruz sezon bitmeden ama ilk gelinecek yer mutlaka burasi. Gecen yildan tecrubeliyiz, yemek kuyrugu omrumuzu yemisti, suruyle atistirmalik yuklendik piknik yerine yayildik. Hala tam pismemisiz ama, ilk giden grup aman canim hava bulutlu nasilsa diye ortadaki koca agacin altini bos oldugu halde almamis. Akabinde dagilan bulutlar bir daha hic toplanmayinca agacin golgesine bakip bakip ic gecirerek bir miktar pistik.

planlama donemi
Cocuklar doyasiya kudurdu. Kede ve yasiti 5 kiz saniye oturmadilar. Elma toplama alaninda ve piknik yerinde bazi agac gruplarinin cevresi bantlanmisti oralara girilmesin diye. Son baktigimizda kizlar, artik hangi agaclarin cevresindekini nasil soktuler bilmem, ellerinde sari 'caution' bantlari, 9 yasindaki Artun'u yakalamis yere yatirmis baglamaya calisiyorlardi.

O haftasonu yillardir yuzyuze gorusemedigimiz canim arkadasim Dilara ve esi Gokhan da NJ'deydi. Pek guzel oldu, cok ozlemisim cok. Gokhan'la yeni tanistik ama sanki cok onceden taniyormusuz onu da gibi hissettik, hani zaten hep arkadasmisiz gibi. Oyle kanka oluverdik, cok sevdik. Hava bizden yanaydi, ertesi gun de Renaissance Fair'e gittik. Hemen gidiverdiler ama, olmadi. Yine gelin daha cok kalin dostlar.

1 yorum:

Selena dedi ki...

bezenim iyi misiniz? sandy manyağı size bişey yapmadı umarım.