Cuma, Ekim 26, 2007

The Tarih

Tarihimiz belli oldu: 2 Kasim. Iki gun oncesinde hastanede bazi testler yapilacakmis. Cuma ogleden sonra da hastane maceramiz baslayacak. Sonrasinda hersey yolunda giderse dort gun hastanede kalacagim. Kyoko Japonya'da sezaryan sonrasi hastanede kalis suresinin 2 hafta oldugunu soyledi. Dogum normalse bir hafta kaliniyormus. Burda normal dogum sonrasi hastanede kalis suresi 2 gun. 4 gun bile gayet uzun geliyor kulaga ki 2 haftayi dusunemiyorum. Hastane izlenimleri bilahare gelecek:)

Bugun sirkettekiler baby shower yaptilar. Gercekten surpriz oldu. Bu kadar son ana kalinca yapacaklarini hic dusunmemistim. Iki hafta kadar once ekip arkadaslarim bir yemek duzenlemisti benim icin, sadece ekibimizdekileri kapsayan bir shower olmutu yani. Eh onun ustune baska bir tane beklemiyordum acikcasi. Bizimkiler o yemegi ayarlarken surpriz olmasina calismislardi ama o kadar barizdi ki hersey, bildigimi caktirmamak icin epey ugrasmistim:) Eylul basinda sirketten biri dogum yapmisti ve ona da birsey yapilmamisti. Bir sebebim yoktu yani birsey yapilmasini beklemek icin. Megersem Allison'in ikinci cocuguymus (baby shower'i ilk cocuklara yapiyorlar genelde sadece), ayrica onun inancina gore bebege dogumdan once herhangi birsey almak ugursuzluk getirirmis, her ne alinacaksa dogumdan sonra alinmaliymis.

Dun muhasebe mudurumuz Maggie arayip bugun icin oglen beraber yemege cikmayi teklif etti, ufak bir de hediyesi oldugunu soyledi. Tamam dedim ben de. Bizim kattaki asansorlerin onunde bulustuk. Asansorun tam karsisinda buyuk konferans salonumuz var. Kullanilmadigi zamanlarda oldugu gibi kapali ve karanlikti. Asansoru beklerken disarida yagmur yagiyor, torbayi bosa tasimayalim buraya birakalim diyip konferans salonuna girdi. Ben de disarisi soguk diye bir yandan giymeye calistigim suveterin yarisi kafamdan gecmis, agzimda cuzdani tutar bir halde pesinden girdim ve isiklar yandi birden. Ta daaa. Karsimda surpriiizzz diye bagiran bir oda dolusu insan, bir suru pizza ve kocaman bir pastayla donatilmis bir masa. Ve agzinda cuzdan bir kolu havada yari giyilmis bir suveterle duran ben:)) Hic caktirmadilar valla, acaip surpriz oldu hic beklemiyordum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ALLAH yardımcın olsun. Nutmeg ve senin için dua edeceğim, sevgilerimle. Mehpare

Selena dedi ki...

Ay Bezen'im sabah sabah beni çok güldürdün. Allah da seni ve nutmeg'i güldürsün:)

Bu arada Adil'im doğumgünün kutlu olsun:)

optum ikinizi de:)

Ilgaz Gürses dedi ki...

Hamilelik hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyormuş demek sonunda. Sağlıkla doğur inşallah. Bu arada son ana kadar izne ayrılmadın sanırım, zorlanmadın mı?

Bezen Hindistan dedi ki...

Cok tesekkurler Mehpare.

O anki halimi gorsen yerlere yatardin Selenim, allahtan fotograf makinasi falan yoktu kimsede.

Bebek asagi inmedigi icin hareketlerimde bir kisitlama olmadi cakiltasi, o yuzden yururken hareket ederken falan zorlanmiyorum. hareket etmek, evden cikmak cok iyi geliyor hatta, kendimi iyi hissettiriyor, o yuzden ise devam ediyorum.

Adsız dedi ki...

Umarim dogum cok kolay gecer Bezen. Bol sans. Allah yardimcin olsun. Dogum oncesi ve sonrasi icin kamerani da ayarlamayi unutma :)
Deniz Rengi

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

yarın çooook güzel bir gün olacak bezen'im:)

öp yanaklarından doğar doğmaz lady nutmeg'i:) gözyaşlarını silme sakın, bırak aksınlar:))

heyecanla bekleyen teyze adayınız dilara..

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Sitenize tesadüfen rastlamıştım.O günden beri de ara sıra bakarım yeni bir şey var mı diye.Kolay ve sorunsuz bir doğum diliyorum.İnsanın kendi bebeğini kucağına alması kadar güzel bir şey yoktur.Biz sevinçten hüngür hüngür ağlamıştık.Allah sizi de ağlatsın(sevinçten tabi:)

Bezen Hindistan dedi ki...

Sagol Deniz Rengi. Kamera sarj oluyor su anda:)

Ilk firsatta fotolari gonderecek Adil Dilarasim.

Tesekkurler kitchensweetkitchen:)