Pazar, Kasım 11, 2007

Blogu guncellememissiniz...


Hmm, evet. Guncel haberler facebook'da. Biz de istiyoruz guncelleyelim diye ama bir yavrucak 4 kisiyi bu kadar mi mesgul tutabilir? Anne zaten gece 3-4 saat uyuyabilirse "gece iyi gecti" diyor. Anneanne ve Dede seferber olmus durumda. Baba, ha bire alisverisde (Hala soyle bir tarafi yamuk olmayan bir warm mist humidifier bulamadim ya...)

Neyse, bugun biraz oturup resimleri picasaya yukleyebildim. Yalniz shakkada shukkada deklansore bastigimizdan bir ton resmi olacak kizimizin haliyle. Eee, artik haftasi dolduguna gore e-mail adresi ve dahi kendine ait bir yeri olmasi lazim siberalemde...

Velhasil, Lara Su'nun resimleri artik kendi adresinde olacak. Dogum albumunu de oraya kopyaladim. Ilaveten ilk haftasindan 2 album ekledim.

Sirket iki haftalik dogum izni veriyor babalara (annelere 4 ay) ama ne oldugunu anlamadan iki haftalik iznimin yarisi gecti bile. Ilk iki hafta anne icin ozellikle daha zor. Sut geldiydi, gelmediydi bebek ac, tok, uyudu uyumadi off ki ne off. Ama cocuk sahibi olan herkes gibi bizim de ogrendigimiz uzere 'vermenin' verdigi tatmin, tum sikintilara deger...

Bu arada, e-maillerle, telefonlarla arayan soran; hastaneye, eve gelen; akil veren; yardim eden tum arkadaslara cok cok tesekkur ediyoruz!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

abi en iyi humidifier walgreens'te en ucuza satilan, beyaz bidona benzer, vicks dokuleni... ama hepsinin bir tarafi yamuk :)
http://www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=306484&navAction=jump&navCount=1&id=prod398577

kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Merhaba, Once tebrikler. Cok tatli masallah. Ben de akil verenlerden olacagim galiba ama:) humidifier'in cool olani saglikli ve gunluk kullanima uygun demisti doktorumuz. Bu vicks dokuleni sanirim warm humidifier ve gunluk kullanim icin degil. Walgreens'te benim bahsettiklerimden de var. Her problem humidifier secmek kadar kolay olsun yeter ki:) Allah yardimciniz olsun.
Gul

Adil Hindistan dedi ki...

Duray,
Bugun Babys'r us'dan bir tane aldim. Etrafdaki arkadaslara sordum. Slant/Fin'in GF-220 modeli bir kac sene once cok iyi deniliyormus. UV kullandiklari icin germ-free diye satiyorlardi.

KAZ denilen bir firma var. Bu humidifer konusunda ABD'de 1 numara. Honeywell, vicks, Slant/Fin vs hepsi bu adamlar tarafindan uretiliyor.

Bugun aldigim Vicks'in germ-free modeli ki tipi. Slant/Fin'in sorunu humidification seviyesini becerip tutturamamasi idi. Bunda da digital bir ayar yok, ama alet karmasiklastikca sorunu artiyor.

Dun bir arkadas (Murat Uygur), "yahu Adil biliyorsun bizim evlerde firinin uzerinde surekli cay demlenirdi, en guzeli om yaptigi baska bir sey degil aslinda" dedi. Hakli valla :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tijen dedi ki...

Çok güzel bir kız olacak bu! O dudaklar, çekik gözler...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Tebrikler! Çok tatlı, çok güzel kızınız maşallah :)

Esra dedi ki...

Tebrik ederim. Lara Su cok tatli bir bebek. Anali babali buyusun, saglikla...
sevgiler
Esra

Açalya dedi ki...

Ay yuzlu bir bebek bu, cok tatli masallah. Yumuk gozlerinden operim, mutlu, saglikli bir yasam dilerim. Size de kolayliklar, iyi uykular, bol dinlenmeler...

Bezen Hindistan dedi ki...

Sevgili tijen, anne ve bebisi, archisugar ve acalya, iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. tecrubelerinizi yeniden yeniden okuyorum firsat buldukca:)