Çarşamba, Ocak 16, 2008

Asiya Bir Iki


Yarin doktor kontrolu ve asilari var Lara'nin. Dort tane birden olacak, iki bir bacaga iki diger bacaga. Ikinci ve dorduncu aylarda dorder asi yapiyorlar burda. Gecen hafta olacakti aslinda ama doktorun isi cikinca ertelendi. Pek bi sevinmistik ertelenince (kotu birsey yapacaklar sanki), dort tane olmasi bizi germis durumda zira. Tekinde bile nasil bagirmisti gecen sefer. Ates dusurucumuzu falan hazir ettik simdiden. Bi de kendimizi hazir edebilirsek super olacak.

Babaannemiz ve dedemiz nobeti devralmaya geldi Pazar gunu. Cumartesi de annemler donuyor. Devir teslim haftasi bu hafta yani.

Gaz konusunda calismalarimiz devam ediyor. Biz en iyi gelen seyi bulana kadar cocugun gazi gececek. Biraz azaldi gibi gaz sancilarinin siddeti. En son bir karin yagi aldik, onunla masaj yapiyoruz karnina bir de. Pek belli olmuyor gerci, en son boyle dedigimizin ertesi gecesi battaniyeyle sallamayi bile deneyecek kadar caresiz kalmistik. Yediklerimi gozden geciriyorum hemen boyle oldugunda. Yediklerinizin hicbir etkisi yok diyen yerler de var (ki ben de buna inaniyordum ama kedicik bas bas bagirirken inanclar cok cabuk degisebiliyor), sunlari sunlari yemeyin diyen yerler de. Simdilik sunlari sunlari yemeyin diyen yerleri dikkate aliyorum. Sutu de laktozsuz icmeye basladim.

Geceleri dolasmak ise yaramadiginda banyoda fan ve su sesinde uyumaya devam ediyor minik kedi. Banyoya girince bizim uykumuz gelmeye basladi artik, pavlov gorse gurur duyardi bizimle:) Bir sound soother aldim, kalp sesinden selaleye ruzgardan kus sesine 10 farkli ses var. Henuz her seferinde ise yarayan bir ses bulamadik alette, teker teker deniyoruz. Sahtesini istemiyor ve farki farkediyor kucukhanim.

3 yorum:

ay dedi ki...

Konuyla çok alakasız ama ben bişi sormak istiyorum http://hindistan.blogspot.com/2005/05/gorus-2020.html burada bahsettiğiniz ilaç fayda etti mi? (Systane göz damlası)

Adil Hindistan dedi ki...

Evet, Ay, bende ise yaramisti. Uzun sureli bir problem yasamadim ameliyat sonrasi. Selamlar.

Berceste dedi ki...

Ses ayırdetme işine ben şapka çıkarttım. Ailenize bir müzisyen katılmış olabilir Bezen'ciğim :)

Aşı için de Işıl'ın bu yazısından sonra, çocuğum olsa ne yapardım diye düşünmeye başladım. Bir okuyun siz de isterseniz...

http://veggieway.blogspot.com/search/label/vaccination

Sevgiler...