Cuma, Kasım 04, 2011

Dogumgunleri

Baba kizin dogumgunleri 2 gun arayla olunca ikisini de ayni gun kutladik bu yil. Lara'ya buyuk bir kutlama yapmadik bu sefer. Uc silahsorlerin kalan ikisinin geldigi, playdate havasinda bir dogumgunu oldu. Bolca kudurdular evin icinde, cizgi film seyrettiler, kostular, gidip gelip birseyler yediler, arada beraber ve solo aglayip biriken basinclarini dusurduler...eglendiler.

Arkadaslarindan bir tanesi uzaktan kumandali araba getirmis hediye olarak, ben gordugumde zavalli arabanin oynanma sekli soyleydi: arabanin arkasindaki antenimsi seyden tutulur, araba sallanir sallanir firlatilir. Pile filan ihtiyaci yoktur, o arabanin gitme sekli oyledir. [Hala da oyle oynuyor o arabayla, kafamiza yiyip de poh yoluna gitmeden yok ettim dun aksam].

Saat 2'de halloween parade olacakti sozde, bizden cikip oraya gidecektik. Hatta Zeliha kostumleri evde unuttugu icin Adille bi kosu gidip alip geldiler ama tam kizlari giydirme asamasinda ogrendik ki parade iptal edilmis kar nedeniyle. Site icindekini iptal etmeye bence hic gerek yoktu. Tamam ara ara devrilen dallar vs vardi kaldirimlarda ama zaten yoldan yuruyor cocuklar, zaten kucuk bir alanda turluyorlar, zaten yanlarinda buyukler oluyor. Hava yumusakti yapilabilirdi gayeten. Cocuklar hic ustunde durmadilar, asagi inip kaldiklari yerden kosmaya devam ettiler. Biz taze sarj edilmis makinalarimizla daha bi 'ama ama' vaziyetindeydik.

Gecen yil dogumgununde happy birthday sarkisinin soylenmesini hic istememisti Lara. Kimse dinlememisti ve soylenmisti, bizimki de sarki boyunca arkaya donup oturmustu. Kalabalik bir ortamda tum ilginin odagi olmak hic hosuna gitmiyor. Bana oncesinde soylemesinler dedigi icin sonrasinda da fircayi bana atmisti, neden soylediler diye:) Bu sefer soylemedik. Soylememekle kalmayip mum uflerken foto da cekmemisiz, aksam fotograflara bakarken farkettik :( [Bizde boyle: ya hep ya hic diyip uste cikasim var].

Parti bitti, ortaligi topladik, cok gecmeden Adilin kutlamasi icin Brazilian restaurantina dogru yollara dustuk. Gunduz soyleyemedigimiz happy birthdayi kabilece aksam soyledik:) Proteinin gozune vurduk. Lara bile her gelen etin tadina bakarak beni cok sasirtti. Masaya mutemadiyen gelip giden sangrialara ic cekerek baktim alkolsuz birami yudumlarken. En mutlusu Laraydi tabi, sabah pasta aksam pasta. Bi de salata masasinda duran krakerlerin nerdeyse tamamini ic etti masaya tasiyip durarak.

Iyi ki dogdunuz asklarim:))

6 yorum:

Adil Hindistan dedi ki...

Thank you 'mami' :)

Fatma dedi ki...

Baba kızın doğum gününü kutlarım. Nice sağlıklı yaşlar dilerim birlikte. Bayramınızı da kutlarım:)

Bezen Hindistan dedi ki...

tesekkurler fadis. sana da iyi bayramlar:)

Berceste dedi ki...

Adil'in hic sesi cikmiyordu, yorumlarda cikmis bak, yaslanmanin etkisi mi ne :P Nice senelere...

Lara bocugu, sen cok mutlu ol, tum sevdiklerinle birlikte cooook yasgunleri kutla emi :)

Sevgiler...

Evren dedi ki...

Doğum günleri kutlu olsun ikisinin de! Birlikte nice yıllara! :)

Adil Hindistan dedi ki...

Tesekkurler, tesekkurler hepinize