Cuma, Şubat 03, 2012

Tribunlere selam olsun

Kede feci halde tribunlere oynuyor. Hatunun tatli duskunlugu malum. Sik sik kendi aramizda bak sebze meyve yemen lazim, cok yararlidir, tatli zararlidir, bak biz yiyor muyuz (onunde yemiyoruz valla) falan gibi - genelde tek yonlu - konusmalar geciyor. Pratikte bu soylenenleri sallamasa da teoriyi almis. Soruyorlar:

- laracim en sevdigin yiyecek ne?
- sebze meyve  (tabi tabi)
- en cok hangi sebzeyi seviyorsun?
- hepsi  (durumu kurtariyor genel cevapla)
- en sevmedigin yiyecek hangisi?
- tatli  (ooldu. babaanneyle hergun biskuvi pazarligina giren bendim)

Her seferinde, kim sorarsa sorsun, ciddiyetle ayni cevabi veriyor. Gel de yakin simdi sebze yemiyor diye:) Kim kaale alir bizi bundan gayri.

----------------------
Kede kucukken buyuyunce ne olacaksin diye sordugumuzda iya (inek) ve zurafa derdi. Bir zaman sonra deniz kizi olmaya karar verdi. Simdilerde kariyer hedefi dis perisi olmak. Dis perisi ol tabi de gel bi de meslek sec dedim. Su su isi yapar bu bu isi yapar diye birkac ornek verdim.

- sen hangi isi yapmak istiyorsun?
- is mii? nedeeen??

Insan neden is yapmak ister degil mi ama:)))

-----------------------
Oda kapilari kapanmaz bizde. Burasi benim odam gibi laflar hic edilmez. Gecen gun odasinda oynuyordu, oraya dogru geldigimi gorunce hemen kalkti 'don't come in to my room' dedi ve kapiyi kapatti. Hemen actim, bu evde kapilar kapanmiyor biliyorsun dedim. 'Don't come in' dedi yine kapatmaya yeltendi. Yine actim, ayni seyi bir kere daha soyledim. Biz hic burasi bizim odamiz diyor muyuz tatlim dedim. 'This is not your oda this is my oda' dedi ama kapatmadi bu sefer. Ergen kacti icine sanirsam.

-------------------------
Adil sabah yanina gelen kedeye: 'hello baby'
Aldigi cevap: 'hello mister' (r v okunacak)

-------------------------
biraz da ortaya karisik iki dil:

- miss ettik mi cikisi
- daddy can kucak me
- don’t carp the car
- I don’t like yols (yolumuz kisa, yurumen lazim dedigimizde)
- I esne first
- close your eyes ....(biraz bekleyip)...closed’dun mu eye’ini?

2 yorum:

Evren dedi ki...

:) Oyuncu olmus kendisi tam, çok tatlı :) Ve de haklı, insan neden iş yapmak ister ki :P Bu ing-türkçe karmaları çok komikmiş :) Bizimkinde de var. Bir de amerikalı arkadaşları bize geldiğinde araya bazen türkçe kelime sıkıştırıyor, bu usül, o da çok komik oluyor. Sevgiler size :)

Fatma dedi ki...

Kesin ergen kaçmış içine, kesin. Bu ne tatlılık böyle:)