Pazar, Temmuz 10, 2005

Yazin ortasina geldik...

Evet yazin ortasina geldik ama havalarin bundan haberi yok galiba. Temmuz'la birlikte Kasirga sezonu acildi. Asagilarda, Kuba tarafinda bir yerlerde yine bir kasirga var bu aralar. New York'a yagmuru geldi hafta ici. Iki kere is cikisi islandik.

Cumartesi sabahi Balkir Unur ve ailesi kahvaltiya geldi. Balkir'in annesi, ablasi Arzu, enistesi Murat ve yegeni Zeynep iki haftaligina onu ziyarete geldiler. Bizimki her yere otobus trenle gittigi icin pek yollari bilmiyor, ha bire kayboluyorlar. O yuzden gelmeleri nerdeyse ogleni buldu. Balkir'in annesinin dogum gunu idi. Pastamizla ona supriz yaptik :) Resim cekenin resmi olmazmis, bu resimde de maalesef resmi ceken Murat yok.

Kahvaltidan sonra biz de onlarla cikip Jersey Gardens'a alisverise gittik.

Elliptikte 1 saat kalmaya basladigimdan beri spor ayakkabilarimin aslinda pek bu ise uygun olmadigini kesfettim. Ama artik internette arastirma yapmadan bir sey alamaz hale geldigimden, sadece piyasada neler varmis, fiyatlari neymis inceledim. Sonra eve gelince bir sure Runner's World dergisinden kort/kosu ayakkabisi alirken nelere bakmak lazim okudum. New Balance 800 MX'in yanisira Asics ve Adidas'in iki modelini deneyecegim tekrar... Bu arada yazilarin birinde ilginc gelen bir bilgi gordum: "Ayakkabi almaya gittiginizde en uzun parmaginizla ayakkabinin ucu arasinda ~1cm olmali. Buna dikkat edin cunku ayakkabi numaranizi bildiginizi sanirsiniz ama yaniliyor olabilirsiniz cunku yaslandikca ve kostukca ayaklariniz buyur" yaziyordu...

Cumartesi aksami sinemaya gidelim diyorduk ama evden cikmak gelmedi icimizden. Eda ile Murat geldi; The Jacket'i izledik. Bu filmle ilgili izlenimlerimiz asagidaki yazida var.

Pazar sabahi, Bezen Paterson'daki Star Pide'den iki pide aldi, kahvaltida cayla harika gitti. Aksam ustu, Demir adinda bir bebekleri dunyaya gelen arkadaslarimiz Anil ve Ozlem'i gormeye Bloomfield a gittik. Ve bir hafta sonu daha bitti...

Hiç yorum yok: