Pazar, Temmuz 31, 2005

Ringwood Parkinda Bisiklet Gezisi

Pazar gunu kahvaltidan sonra parkta guneslenirken Murat Kilic aradi, parkuru olan bir parka gidip bisiklete binelim dedi.

Ringwood parkinda karar kildik. Galiba 2 sene onceydi bir kere daha gitmistik o parka. Ama o seferinde sadece mangal yapip donmustuk.

Bu sefer, Bzen, Balkir Unur ve Dilara Erdem parkta yuruyus yapip fotograf cekerken Eda - Murat Kilic ve ben bisiklete bindik.

Aslinda internetten baktigimizda 25 mil uzunlugunda bir bisiklet yolundan bahsediliyordu ama baktik gorduk ki bisikletle o yolu gitmemiz mukun degil. Felaket kayalar, cukurlar var.

Bayagi bir cim alan ve cok guzel cicek bahceleri, selaleler iceren buyukce bir park Ringwood Parki.

Ilerleyen saatlerde ufak bir bisiklet kazasi gecirip ne olur ne olmaz diye yakinlardaki Chilton hastenesine gittik. Gayet guzel bir yer. Aksam arabada oturup yemek almaya giden cocuklari beklerken farkettim ki bayagi bir hastane elemani sigara iciyordu. Hastenanin disinda pufur pufur sigara icen doktorlari, hemsireleri gormek alisilmadik geldi. Sigaranin stres gideren bir tarafi var elbette ama diger zararlarini dusununce deger mi diyor insan ama dumandan bir turlu yakasini kurtaramayan biri olarak bu konuda en sok zevzeklik edecek kisi benim herhalde.

Hiç yorum yok: