Çarşamba, Haziran 20, 2007

Nutmeg ve Haftasonu

Cuma gunu nutmegin cinsiyetini ogrendik, kizmis kendileri. Amniyo sonuclari da normalmis. Safra kesem biraz buyumus son kontrolden bu yana. Gorunen her yerim buyuyor ya benim neyim eksik dedi sanirim. Soyle bir internette arastirinca gordum ki ondan baska buyume ihtimali olan organlar da varmis bu hamilelik sureci icinde. Kisa bir surede hic almadigin kadar kilo alinca vucut nooldugunu sasiriyor demek ki. Uc haftada bir kontrole gidiyorum zaten, nedir ne degildir gorecegiz bir sonraki kontrolde.

Cumartesi gunu kizlar bulusup brunch yaptik. Canim arkadasim Figenin Agustosta aramiza katilacak olan kizi Erin'di brunch'in temasi, bir nevi baby shower oldu. Montclair'de sevdigimiz bir cafe var bizim, ara sira gittigimiz. Oraya gittik, disarida yeri gonlumuze, boyu sayimiza uygun bir masa bulduk, bayagi kaynattik. O gun yagmur bekleniyormus meger, ben beklemiyordum:) Kahvaltimiz bitene kadar yagmadi neyse ki. Semsiyeler acikti masalarin ustunde ama yine de yagmaya baslayinca oturmakta olanlarin masalarindan gordum ki sagdan soldan siziyor bazi sandalyelerin ustune su yine de. Yagmur biraz yagdi ve durdu hemen, kurumaya bile basladi yerler akabinde. Oldu bitti iste diye dusunerek gunun kalaninda ne yapsak, icerilere tikilmasak derken baktik erkekler Hoboken'a gitmis, hadi onlarin yanina gidip ordan da Manhattan'a gecelim dedik. Biz 1-2 yere ugrayip Hoboken'a ulasabildigimizde kara bulutlar da sehrin ustune yerlesiyordu. Bu sefer ciddi yagacak gibi gorunuyordu yagmur, sehirde salinma plani suya dustu oyle olunca.

Bu haftasonu bir de Gilda'ya kahvaltiya gitme planimiz vardi. Kistan beridir gidecegiz bir turlu firsat olmamisti. Queens'e gidemiyoruz bir turlu, hep birsey cikiyor. Gene olmadi. Bu sefer bizim sucumuz degildi valla. Tam hazirlandik, evden ciktik arabaya binecegiz, sag arka lastigi yerle butunlesmis bulduk. Pazar pazar acik yer bul, lastigi gotur getir derken bayagi zaman gececekti, kahvalti yerine anca aksam yemegine yetisirdik herhalde. Vazgectik, eve geri donduk. Lastikle de hic ugrasmadik, arabanin 1-2 problemi daha vardi zaten gosterilmesi gereken, Pazartesi hepsini hallederiz diye biraktik.

2 yorum:

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

ben demiştim sana kız olacak diye:))) içime doğmuştu.. ay süper haber bu bir tanecik arkadaşım benim.
adil ve seni kutlarım.
bu şeker kızı sağlıkla ciyaklarken görmek için sabırsızlanıyorum ben..

Selena dedi ki...

Ay evet yaa, eminim şirin ötesi bir velet olacak:) Herseyden önce saglık tabi:)
Gerci simdi düşündüm de Bezen ikisini de aynı yetiştirir muhtemelen:))
hugs and kisses
ps: o zaman bu kıza dogana kadar şukufe adını takmış bulunuyorum. Nutmeg cok gavur işi kaldı...