Cuma, Ağustos 17, 2007

Ekip Mangali


Bitti mi bitecek mi derken deadline’imiz sona erdi dun aksam, bir ohh cektik. Hafta basindan beridir 16 Agustos gecsin oyle diye kenara attigimiz islere sonunda el attik bugun. Ama sanki Cumartesiymis gibi de bir rehavet var hepimizde. Neyse, oyle ya da boyle bitti ya mutluyuz.

Haftasonu bizim isyerindeki ekip bizdeydi, onu yazmak da anca bugune kaldi iste. Yaz basindan beri gelecekler aslinda, ya onun isi cikiyor ya bunun. En sonunda cogunluga razi oldum ve bu haftasonuna ayarlayabildik. Iki fire verdik gene ama naapalim artik, bunu denk getirene kadar gobegim catladi.

Turk yemeklerini cok seviyorlar, bu yuzden onlara hamburger sosis gibi klasik Amerikan barbekusunden uzak bir menu hazirladik. Hava da cok guzeldi sansimiza, nem yok, asiri sicak degil, disarida oturmak icin ideal bir havaydi. Herkes toplandiktan sonra baktik ki en cok mangal sayiklayan Mike yok ortalarda. Telefonlarimiza da cevap vermedi, kendisini ilk gordugum yerde vuracagimi belirten cok kibar bir mesaj biraktim ona en son. Bu eve tasindigimizdan beri yapicaz di mi, ne zaman, hadi ayarlayalim diye diye basimin etini yiyordu ama gelmedi. Daha sonra ailevi bir problem ciktigini ve orda olmasi gerektigini soyledi, affettik el mecbur. En cok o istiyordu, gelememesine uzuldum cidden.

Sikilirlar mi acaba diye endiseleniyordum biraz ama vaktin nasil gectigini anlamadik bile. Hava kararmaya baslayip da sineklerin saldirisina ugrayana kadar disarida oturduk. Daha once Mina’lara gittigimizde onlarin kullandigi ve acaip ise yaradigini hayretle gorup o gun bugundur hevesle herkese tavsiye ettigim sinek kovucu mumlari cikardim heyecanla. Mina gondermisti onlari ama daha once kullanmamiz gerekmemisti hic. Bizim sinekler fazla arsiz cikti yalniz hicbiri tinmadi mumlari. Ortalama beser isirik alip da haldir huldur kasinmaya baslayinca mumlarin bir ise yaramadigi gercegini kabul edip (ben hala nayir nolamaz, gitmeyiin ise yarayacaklar biliyorum seklinde - bir yandan kasinirken- mumlari savunmaya calisiyordum o ayri) iceri kactik. Iceride muhabbete kaldigimiz yerden kasintilar arasinda devam edip biraz da Wii oynadik. Wii turnuvalarini noolur noolmaz yarin birgun kafami bozarlarsa (iyi zam alamazsam mesela:)) youtube'a falan gondeririz diyerek kamerayla kaydettik, sonra oyunculara izletip eglendik. 11'e geliyordu kalktiklarinda. Daha da otururlardi aslinda ama son otobusu kacirmak istemediler. Bir dahakini kisin kar ustunde yapacagiz:)

Hiç yorum yok: