Çarşamba, Ağustos 01, 2007

Guncelleme

Bir haftadan fazla olmus son postu gondereli. Agustosa girmisiz bir de bugun, nereye gitti bu yilin ilk yarisi diye saskin saskin bakmaktayim. Iyi ki yeniyilda resolution listesi cikarmamisim bu sefer, nasilsa yapamaycakmisim:)) Birikti tabi yazacak seyler ama yapilacak isler (ozellikle isyerinde) daha hizli birikiyor su gunlerde. Cok vaktim yok simdi de, biraz geyik yapip gidecegim:)

Once isten baslayalim. Green card skandalini yazmistim gecenlerde, AILA class-action dava acmaya hazirlaniyordu. Birkac senator de girdi isin icine, buyuk sirketler itiraz etti, Microsoft'un bu vize rezaletinden bikip Kanada'da ofis aciyorum demesi iyice tuzbiber oldu. Tam AILA'nin davayi acacagi gun USCIS geri adim atti ve 17 Agustos'a kadar basvurularin kabul edilecegini bildirdi. Tabi bizim rafa kalkan acil durum plani tekrar devreye girdi.

Dun doktora gittim. 26. haftadayim su an. Kendimi kocaman hissediyorum. Karnim buyudukce boyum kisaliyormus gibi geliyor bir de:) Bugun belim agridi bayagi, hic hosuma gitmedi bu. Kalan donemde de agriyacagi anlamina gelmiyordur umarim bu. 2 hafta sonra seker testi yapilacakmis. Ac gel seker yukleyecegiz dediler. Ne kadar yuklenecekse ben yuklerdim siz zahmet etmeyin dedim kahvaltida cheesecake hayalleri kurarak ama yemediler:) Bir de ikinci rhogam ignemizi olacakmisiz, kan uyusmazligi icin olan. Acitiyor meret yahu.

Yuzmeye tekrar basladim gecen hafta. Farkettim ki surekli bahane bulup gitmemeye calismamin nedeni kulvar paylasiyor olmaktan hic hoslanmamak. Gittigim gymin havuzunda iki kulvar var. Pek buyuk bir havuz degil, sadece 4 kisi yuzebiliyor ayni anda. Bir kulvari iki kisi paylasiyor yani. Tamam iki kisinin yuzebilecegi kadar genis bir kulvar ama ben hoslanmiyorum yine de. Ender de olsa kolu bacagi carpabiliyor insanin yanindakine. 5 dakika daha fazla yurumeyi goze alip (ogle tatilinde gidiyorum ya her dakika kiymetli malum) bizim gymin daha yukaridaki bir subesine gitmeye basladim. Burda herkesin kendi kulvari var. Bir de hamile mayosu aldim kendime, biricik mayomun lastikleri iyice sunmesin diye. Allahim ne kadar komikmis bu hamile mayolari, yok boyle birsey. 2 parcadan olusuyor. Ust kisim oldukca bol haliyle. Alt kisim ise belinize kadar cikan bir babaanne donu:) Tam olsun diyip kirmizi beyaz potikare bir tane sectim, masa ortusu tadinda dolaniyorum artik gymde:)

Haftasonu Tolga burdaydi. Evet, biz de inanamadik. Gelmesiyle gitmesi bir oldugu icin hicbirsey anlamadik. Cumartesi sabah Adil, Tolga cok kisa sureligine buraya gelecekmis galiba dedi. Daha once de boyle oldugu, ha geliyor ha geldi diye heyecanla beklesirken onun planlari degisip bir turlu gelemedigi icin artik kanit istiyorum:) Bileti gormeden inanmam dedim onun icin. Hemen ardindan Tolganin onu aramamizi isteyen mesajini gorduk. Bir aradik ki aaa Connecticut'daymis, dun gelmis. Ve aaa yarin donuyormus. Aksam geldi Hoboken'a gittik, sabah da Eliflerle Edalar kahvaltiya gelecekti zaten onlara da hos bir surpriz oldu, hep beraber kahvalti ettik. Biraz alisveris derken ucak saati geldi ne yazik ki, havaalanina goturduk, gitti:(

Hiç yorum yok: