Çarşamba, Mayıs 25, 2011

Dans Gosterisi

Kedenin okulunun dans gosterisi vardi gecenlerde. Yakinlardaki bir lisenin salonunu kiraliyorlar bu is icin. Sirayla tum siniflar cikip gosterisini sunuyor. Bizimkiler en minikler. Yilbasindan beridir haftada bir gun gelen muzik ogretmenleriyle dans figurleri calisiyorlardi. Kizlarin kostumunde etek vardi haliyle. Normalde hic isi olmaz kedenin etekle elbiseyle falan ama cok heyecanliydi bu gosteri icin, gik demeden giydi. Gosteri oncesi bir salonda toplandilar, son hazirliklari yapildi. Sacina tac takarken biraz zorlandi ogretmeni, tokayi reddetmis tabi ki cuce. Tokasiz da sacinda durmuyor tac. Sen dener misin dedi bana. Guldum sadece. Hic bulasmam dedim, sana taktirmiyorsa benim ne sansim olabilir ki. Biz cikip kendimize koltuk bulmaya gittik. Sonra taktirmis neyse.

En minik ve haliyle en komik de bizimkilerdi. Fotograf cok karanlik ama danscilarin bir kosede hareketleri yapan muzik ogretmenini ve koreografiyi zerre kadar takmadigi anlasiliyordur sanirim. Her biri kafasina gore takiliyordu:)) Kizlardan bir tanesi 2 kere iceri kacmaya yeltendi, ikisinde de geri postalandi:) 4 parca icra ettiler, cekildiler. Adettendir diye cicek verecektik ama cikolata daha makbul oldugu icin cikolata goturduk danscimiza.

Saskin anne baba olarak kamerayi evde unutmusuz. Adille aramizda 'kamerayi versene' 'kamera bende degil ki' 'nasil degil, almadin mi' 'e sen almayacak miydin' seklinde konusmalar gecti:)) Fotograf makinasini almistik neyse ki, onun kamerasiyla cektik. Sibel de foto isini halletti. Tek cocukla birseyleri unutup duruyoruz ki ikinci de gelince makina vs unutmayi gectim, cocuklari bir yerde unutmamak en buyuk basarimiz olacak sanki:))

3 yorum:

Fatma dedi ki...

Çok güzel görünüyorlar, minikleri bu gösterilerde izlemek ayrı bir zev, o uyumsuzlukları, her çocuğun ayrı telden çalması çok hoş oluyor:)

Berceste dedi ki...

Haydi sen hormonlardan, isten, yogunluktan tamam da goncana ne oluyor yahu Bezencigim? Bu bocuklerin bu halleri cok seker ama bu yastan daha bunlari yaptirmalari iyi miiii, kotu muuu, bilemiyorum :( Biz cocukken yaptirdiklarinda memnunduk ama o zaman ilkokulda idik, simdi daha erkenmis gibi geliyor bana!

Bezen Hindistan dedi ki...

tesekkurler fadis, minikleri izlemek cok eglenceli gercekten:)

yilda bir kere oluyor boyle bir gosteri, beni rahatsiz etmiyor bercestecim. cok heyecanliydi kede yaklasan gunlerde. o memnun olduguna gore bana da hallerine gulmek dusuyor:)