Perşembe, Haziran 09, 2011

Durumlar

Kede hanimdan inciler:

- I don't feel well mommy
- neresi agriyor tatlim?
- soylemeeem supviz (surpriz) olcak
- :)) iyisin yani:)

Kahvalti ediyoruz, balini bitirmis daha istiyor
- gene bal lutfeeen
- yumurta bitmeden ikinci bal yok
- bali getivmezsen yumuvtayi yemem!

Artik kim kimin tehditini yerse:) Gozu cok cabuk acildi bu maymunun.

-----------------

Bugun doktor kontrolum vardi. Bu hanim kizimiz tosuncuk olma yolunda ilerliyor. Laradan buyuk dogacagi kesin (gununu beklerse tabi). O da benim sezaryen sonrasi normal dogum (vbac) yapma olasiligimi azaltiyor. Doktor civanim ve saz arkadaslari normal dogum icin ellerinden geleni yapacaklar. Benim istedigim de o ama sebeplerimiz biraz farkli. Bizim doktorun 'hasta' profili genelde dort cocuktan sonra saymaya baslayanlar. Onlar kafalarinda bu hamileligi coktan bitirmis durumdalar yani, sonrakileri dusunuyorlar. Bu da sezaryen olursa bundan sonrakilerde normal dogum sansi hic kalmaz, endiseleri bu:) Hatta bugun doktorlardan biri bundan sonra kac tane daha dusundugumu sordu. Bu son dedim 'sadece iki tane mi? emin misin?' diye cevap verdi:)) Sadecenin altini cizmek istiyorum. Egleniyorum her gidisimde:)

-------------------

Son gunlerde kendimden hic hosnut degilim. Ruh halim pek bir degisken olmaya basladi. Kede dogduktan sonra bolca gelgitlerim olmustu tamam ama bu biraz erken degil mi? Tahammul seviyemin dustugunu hissediyorum ve hosuma gitmiyor. Cunku bu en cok kedeye yansiyor. Daha dun mesela, bir yetiskin olarak ne yaptim? Ota boka mizmizlanmasina dayanamayip 3 yasindaki cocuga kustum! Ciddi ciddi kustum. 15 dakika falan konusmadim, yuzune bile bakmadim. Sonra kucagima geldi, sana neden kizdigimi biliyor musun diye sordum cevap: 'bilmiyovum'. Bilmiyor tabi, henuz 3 yasinda oldugu icin olabilir mi? Dag fareye kusmus farenin haberi yok hesabi. Farkindaydim da bilmediginin, bacak kadar cocuga kustugum icin kendime sinir olmaktan hemen sakinlesemedim.

Dogumdan sonra da boyle ona mi yansitacagim gelgitlerimi, hic hosuma gitmiyor bu dusunce. Sancili bir emzik birakma doneminde, tum duzeninin altust olmasina cok az kaldi, bir de benimle ugrasmasi gerekmez umarim.

1 yorum:

MsPiggy dedi ki...

Ulan o kadar yorum yazdim, yedi adi!
Ozet olarak dogal tepkiler, dogumla da artabilir ama sen bilincli ve guclu kizsin demistim. Ha bir de allah yardomcin olsun:)))