Salı, Haziran 21, 2011

Havuz

Anneanne ve dede geldi Cuma aksami. Kede bu sefer hic yabancilamadi onlari. Gec geldikleri icin sabah uyandiginda gordu onlari ve direk yanlarina gitti, 1 saate yakin uyumama izin verip onlarla takildi, bavul actirip siparislerini cikarttirdi vs.

Haftasonlari tam gaz gezmeye devam ediyoruz. Gecen Cumartesi bir arkadasimizin evinde dogumgunu partisi vardi. Arka bahcelerinde kocaman bir havuz var, cocuklar cok egleniyor orada. Kede ve kankasi suyu soguk bulup giremediler bir turlu. En sonunda lutfen bi girip 10 dakika falan takildilar. Cok nazli bunlar. Sitedeki havuz bu yil isitiliyor olmasa ona da adim atmaz bizimki.

Hos isitiliyor olmasina ragmen ayak direyip beni deli ediyor. Havuza girmesini ben ondan daha cok istedigim icin hayir diyince cok bozuluyorum:)) Pazar sabah havuz dedim yok dedi parka gittik. Orada bi havuza gidelim lafi edince hic ikiletmeyip saniyesinde eve dondum kacirmayayim bu sihirli ani diye. Geldik, mayolari giydik, havlulari aldik tam cikacagiz rash guard giymek istemedi. Gunes kremi surmemiz lazim o zaman dedim istemedi, ben havuza gitmeyecegim diye kestirip atti. Dedim ya ben ondan daha cok gitmek istiyorum surat astim tabi.

Ustumu degistim yeniden, bu arada Adil gozumun onunden kacirdi kedeyi, disarida 1-2 isim vardi onlari halledeyim bari dedim. Tam cikacagim en sevimli halini takinmis olarak geldi havuza gidelim diye. Yelkenlerim suya indi, yine ustumu degistim gittik. Suya girince egleniyor maymun ama goturebilmek bir mesele. Kolluklarini (kolluk simit arasi bir zimbirti) takmak istemiyor, buyumusmus yuzmeyi biliyormus. Cikarirsan benim seni tutmam lazim diyorum bin itiraz isitiyorum. Bivak benii diye bagiriyor avaz avaz. Tut nefesini o zaman diyip birakiyorum aynen dibi boyluyor tabi.

Tutup cikariyorum batip duran o degilmis gibi basliyor yine bivak benii bivak benii diye:)) Ben yine neden birakamayacagimi aciklarken kizginlikla ekliyor: "konusma ben konusuvken" :))) Gulmemem lazim ama yapamiyorum. Hic boyle birsey soylemisligimiz de yok bu arada ona. Havuzun en derin yerine gitmek istiyor kolluksuz gidemeyecegini, onu orada tutamayacagimi soyluyorum 'bi daa hic havuza gelmeyelim o mazan' diye kestirip atiyor. Restini yerim senin. Isin kotusu unutmuyor bunlari. O gun goturebildim ama dun gitmek istemedi mesela. Bir daha hic gitmeyecekmis havuza, cok sikiliyormus. Oldurecek bu kiz beni:)

2 yorum:

Berceste dedi ki...

Yahu ben bebek heyecanindayim, siz havuz anlatiyorsunuz :)

Bezen Hindistan dedi ki...

daha ses yok bebekten bercestecim. gelsin onu da anlatiriz:))