Pazar, Ağustos 07, 2005

Jay ile BBQ

6 Agustos 2005 Cumartesi gunu icin bizim mudurlerden Jay'in Barbeku partisine davetli idik. Is arkadaslarimizla tanissinlar, calistigimiz insanlari gorsunler diye Dilara ve Balkir'i da goturduk.

Resimde, kolunda kocaman dovmesi ile gorunen ev sahibi Jay, Long Island - Bayport, New York'ta oturuyor. Bayport bizim evden yaklasik 70 mil (~110 Km) uzakta. Biraz da trafige yakalaninca gidisimiz 2 saat surdu.

Oldukca kalabalik bir parti oldu. Jay, bodrum katini eglence merkezi haline getirmis. Langirt da bizim ofiste en buyuk eglence kaynagimiz. Dolayisiyla butun ekip langirt oynamayi seviyor, hemen bir turnuva cevirdik.

Resimde solda gorunen, Gil, benim mudurum. Iki hafta once Orta-Bati'ya rodeo gosterilerini izlemeye gittiginde aldigi kovboy sapkasi ile acilisi yaparken gorunuyor :)

Parti saat 1 civarinda baslayacakti ama yol herkesin tahmininde cok cektigi icin bizim gibi 2-3'te varabildi herkes. O yuzden barbekuye biraz gec basladik. Iyi ki Jay, epey bir meze ve hafif-icki stogu yapmis. Hava biraz sicakti, 2 saat Mike's Hard Lemonade takildik.

Once midyeler ve karidesler haslandi. Ozellikle karidesler harika oldu! Sonra tavuklar, sosisler vs. derken inanilmaz tikindik. Hemen herkes birbirini tanidigi icin gayet eglenceli guzel bir barbeku oldu.

Aksam saat 9 gibi eve donus basladi. Saat 11'e gelirken, eve yaklastik. O kadar tikinan biz degilmisiz gibi, dedik ki bizim Italyan firinci simdi taze ekmek cikartmistir, bir ugrayalim. Hakikaten, ekmekler firindan yeni cikmis, hala sicaktilar. 3 baget ekmek aldik. Dilara ile Bezen shop-rite'a ugrayip tereyag takliti yapan I can't believe it's not butter ve krem peynir aldilar. O arada Balkir'la bizde cay koyup yumurta kirdik ve gece gece ekmekleri goturduk.

Sabah tartildim, 185 pound'a (~84 Kg) vurmusuz!!! Onumuzdeki hafta gym faresi olma yolu gorundu bana :) Soyle 2 hafta gunde 1000 kalorilik egzersizlerle anca gider bu kilolar...

Hiç yorum yok: