Pazar, Ağustos 28, 2005

Sunny ile BBQ

Cumartesi gunu (08/27/2005), bizim ekipteki mudurlerden biri olan Sunny Kapoor'un Somerset, NJ'deki evine, BBQ partisine davetliydik.

Adresi Garmin 60C GPS'imize yukleyip ogleden sonra 2 gibi yola ciktik. Arabayi Bezen kullandi, ben yol boyunca tatilde ve tatil donusu 4, 5 ve 6. kitaplarini dinleyip bitirdigim J.K Rowling'in Harry Potter serisinin ilk kitabini dinledim. Ilk 3 filmi izlemistik ama kitaplari dinleyince insan ne kadar cok detayi kaybettigini farkediyor. Bu seri bir harika. 7. kitabin cikisini 4 gozle bekliyorum.
Neyse, yol Rutherford'dan 40 dk. cekiyormus. GPS'e ragmen ben donusleri zamaninda soylemedigim icin yolu biraz uzattik. Iyi ki, belirlenen rotadan sapinca, GPS yeniden rotayi hesaplayip bir sonraki donusu gosteriyor.

Sunny'nin oturdugu ev de dahil cevrede gordugumuz evler bayagi buyuktu. Hepsinin de genis bahceleri vardi. Sunny'den ogrendigimize gore cevrede bayagi bir hintli yasiyormus ve akrabalarinin bayagi bir kismi etrafta esnaflik yapmaktaymis.


Barbeku oncesi masadaki cogu hintlilere ozgu meze gayet ragbet gordu. Sunny, etrafta cok fazla hintli oldugu icin bu tur yiyecekleri bulmanin cok kolay oldugunu soyledi. Barbeku de hint usulu tavuklari Sunny pisirirken tipik Amerikan tarzi hamburger ve sosisleri hazirlamak Jay'e dustu.

Hevesle hazirladigim ilk tabaga Gil el koydu. Ben de burgeri duble yapip ikinci bir tabak hazirladim ama bu sefer de baska birinin gozu varmis ki tam otururken sandalye esneyiverdi ve hamburger ustume dustu :)

Sunny her zamanki komik esprileri ile bayagi bir guldurdu bizi. Velhasil Agustos'un son barbekusu de gusel oldu.

Hiç yorum yok: