Cuma, Aralık 30, 2005

Brezilya-Arjantin Gezisi Resimleri...

Bezen, Igauzu Falls yazisini bir kac gun once yazdi ama resimleri ancak bugun (ehem saat sabahin 5ine geliyor su anda) Flickr'a yukleyebildim. Bu muhtesem selalelere bayilacaginizi dusunuyoruz. Ayrica, Corcovado ve Buenos Aires resimlerini de yetistirebildim, buyrun:
Diger resimleri de bu postaya ekleyecigiz...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni Yılınız Kutlu olsun.. :)

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.

Mutlu olun. Mutlu kalın..

Feza

Yıldız dedi ki...

Sevgili Adil,

Fotograflar cok guzel. Guzel bir tatil yapmissiniz, yuzunuzden okunuyor, sizin adiniza cok sevindim. Ayrıca yemek fotolari inanilmaz derecede cezbedici.

Buenos Aires fotograflari arasinda bir adam kucuk yuvarlak bir fincanda metal bir pipetten bisey iciyor, nerdir o? Mate cayi mi?

Tekrar yeni yilinizi kutlarim.

Sevgiler,
Yildiz

Adil Hindistan dedi ki...

Feza, cok tesekkurler. Biz de sana gonlunce bir yil diliyoruz :)

Yildiz,
Evet Mate iciyor. Arjantin'in milli icecegi dediler biz de epey bir aradik icelim diye ama ortalikta kafelerde servis edilen bir sey degil. Ote yandan, mate yapmak icin gerekli her sey her yerde satiliyor.

Yıldız dedi ki...

Adil merhaba,

Yilin ilk gununden Ankara'dan selamlar. Sabah sabah bir kalkayim, piyangoma bakayim dedim. Yavas yavas buyuk ikramiyeye yaklasiyorum, bu sefer 3 tutturmusum, umarim yeni yil hepimize sans getirir.

Mate cayini burada `DOGA` poset cay olarak satiyor ben pek bir keyifle iciyorum. Keyif aldigim icin biraz internette arastirmistim ve bunun Guney Amerika'da cok yaygin oldugunu, bizde cay ne kadar yer tutuyorsa oralar icin de mate'nin ayni sey oldugunu ogrenmistim. Ancak benim edindigim bilgilere gore (ve hatta DOGA ambalajinda da yazdigina gore) bu cay Paraguay'lilarin milli cayi imis... Ne yazik ki buralarda ritueline gore mate icmem mumkun degil :( poset sallayip icmek zorundayiz.

Bu kadar uzun comment olmaz, artik noktaliyayim.

Sevgiler,
Yildiz