Pazartesi, Mart 20, 2006

Prison Break

Oh be! Sonunda ikinci sezon basliyor! Keyfimize diyecek yok bugun. Izliyorsunuzdur umarim:) Kesinlikle tavisye ederim, super bir dizi. Pazartesilere hicbir plan program yapmiyoruz o varken:)) Kasim sonlariydi herhalde ilk sezon bittiginde. Ikinci sezonun muhtemelen 4-5 ay sonra baslayacagini ogrenince cok buyuk hayalkirikigina ugramistik. Engin burdayken sezon ortasindan girip izlemeye baslamisti, o da tiryakisi oldu:) Dizi, sucsuzluguna inandigi, baskan yardimcisinin kardesini oldurmekten idama mahkum abisini kacirmak icin kendisini hapse attiran; hapishaneyi tasarlayan muhendislerden oldugu icin her yeri avucunun ici gibi bilen Michael Scofield’in hapiste basindan gecenler, abisini kurtarma calismalari ve diger mahkumlarla iliskileri uzerine. Amerika’da olanlar icin saat 8/7c fox’da efem:))

Sabahimi guzel kilan bir diger sey de ofisdeki duvar takvimimde bugun icin ‘spring begins’ yaziyor olmasiydi. Mart istedigi kadar kendini kis ayi zannetmeye, oyle davranmaya devam etsin, yaziyor iste, bahar resmi olarak basladi bugun:)) 2 Nisan'da da yaz saatine gectik mi tamamdir bu is, kisliklar kaldirilabilir:)))

3 yorum:

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

bezen'cim,
burada Prison Break'ın henüz 3.bölümü yayınlandı geçtiğimiz hafta. ben de bayıldım doğrusus. normal saatinde izleyemiyorum, ama allahtan pazar'ları tekrarı var..
bahar gelsin artık diye hiç bu kadar yırtındığım bir dönem olmamıştı.. o da gelmekte inat ediyor.. burası yine yağmurlu..ağlamak istiyorum ben ya:(((

Bezen Hindistan dedi ki...

canimcim, vaktini ayarlayabiliyorsan mutlaka izle, daha da guzellesiyor bolumler ilerledikce. mart bitmeden bahar gelmeyecek galiba, burasi gunesli ama cok soguk, ruzgar icine isliyor. subatta daha sicakti yahu. sizin kisiniz harbi cok kotuydu bu yil ama, yaz da asiri sicak olmaz umarim.

Adsız dedi ki...

Muhtesem bir dizi, bende persembe gunleri 21:00 - 22:00 arasi hicbir program yapmiyorum. Internetten bolumleri buldum, Lost'u indirmeyi bitireyim hemen Prison Break'e gececigim. Optumm :)