Cumartesi, Mart 11, 2006

Zoe'da bir gece ve Efes Pilsen

Persembe aksami,cook gecmikmis olarak bolumun Christmas partisi icin Zoe Restaurant'a gittik.

Cocuguna bakici bulamadigi icin katilamayan diger Windows SA arkadasim Billy ve hasta oldugu icin katilamayan bir arkadas disinda tum ekip, yaklasik 15 kisi, ordaydik.

Once 1 saat acik bar vardi. Kokteyller icildi, sohbet koyulasti. Sonra yemege gecildi. Sanirim 2-3 saat takildik. Gecen yilin tersine bu yil iki masada daha ferah bir ortamda yenildi yemekler.
Once Mudurler ardindan da hepimiz masalari degistirerek oturup diger mesadakilerle sohbet ettik. Sunucu destegi veren benim grubum, 2 Unix 2de Windows SA'inden olusan 4 kisilik bir grup. Aile dostumuz, arkadasimiz, Eda Kilic'inda icinde bulundugu onceki grubum olan yazilim destegi artik kuculdu ve 2 kisi kaldi. Biz ayni binada yan yanayiz. Simdi iki grup ayni mudur altinda birlesti. Onun mudurunun, Kevin, yonettigi kullanici destegi veren kullanici destek grubu bir baska binada oldugundan daha az gorusebiliyoruz.

Bu yemek sayesinde 3 grup bir araya geldi. Oldukca eglenceli, guzel sohbetlerin dondugu bir aksam oldu. Burda baslarda garip gelen bir durum da bey - bay muhabbeti yerine kucuk buyuk, ast ust herkesin birbirine ismi ile hitap etmesi. Kevin bizim buyuk mudur ama sohbetler gayet samimi senli benli geciyor.

Kevin, siyahi ve oldukca uzun boylu biri. Basketbolu takip etmeye bayiliyor. Ikimizin de Goldman'da kurdugumuz Yahoo'nun Fastasy Basketbol Liginde takimi var. Kevin Garnett, Tim Duncan, Steve Nash, Michael Redd, Shaq O'Neal gibi dev isimlere ragmen Efes Pilsen'im su anda 4. durumda ve ligin tamamlanmasina cok kalmadi. Kevin'in takimi ise yerlerde surunuyor. O yuzden iki gundur onunla oyuncu degistirmeye calisiyorum. Shaq'in yerine block yapan ve iyi serbet atis yapan ama cok top kaybetmeyen bir Center'a ihtiyacim var. Kevin'in takiminda tam da boyle biri var Zydrunas Ilgauskas. Gel gor ki siki pazarlik ediyor ve onu vermek icin Shaq'in yerine 2 cok iyi oyuncumu istiyor.

Cikista yakin oturdugumuz icin Eda ile ben sirketten gelen arabalardan birini alip Rutherford'in yolunu tuttuk. Beni biraktiktan sonra Eda Nutley'e devam etti. Onun eve vardigi haberini aldiktan sonra yorgunlukluktan bitmis bir halde sizmisim.

Cuma sabahi otobuste e-maillerime bakarken farkettim ki Kevin'den bana oyuncu degisikligi teklifi gelmis. Anlasilan gece 12'de duramamis ve maclara bakmis :) 8'e 10 kala ise vardigimda in cin top oynuyordu. Haftanin son gunu herkes gevsemis anlasilan. Benden sonra yazilim grubundan Andy geldi. Andy, acaip sen sakrak bir Cin'li. O da bizim ligde ve takimi sonuncu durumda, artik kurtulusu yok gibi. Sana Shaq + Ricky Davis + Kenyon Martin'i vereyim, Dirk Novitzky'i ver dedim . Bir onceki poker partisinde kaybettigim 50$'a atista bulunarak, "Ben pes ettim, Lige verdigim 50$'i bir sonraki poker partisinde geri alacagim artik" diye takildi bana ama ikna oldu, yaptik degis tokusu. Bakalim son bir atakla Efes Pilsen'i sampiyon yapabilecek miyim :)

1 yorum:

acupofcaffein dedi ki...

Merhaba Adil ve Bezen...

Bu sene Efes Pilsenin şampiyon olması muhtemel ama Beşiktaş'ı tüm kalbimle destekliyorum. Uzun bir aradan sonra umarım şampiyon olurlarda futboldaki üzüntümüzü unuttururlar.:-)