Salı, Ekim 03, 2006

Yeni Ofis



Bugun sabah yeni ofisime gittim direkt. Yolun ne kadar surecegini merak ediyordum...
Ev'den yuruyerek Rutherford tren istasyonuna: ~ 7dk
Rutherford'tan Hoboken'a tren: ~25 dk
Hoboken'dan Hafif rayli sistemle ofis: ~20 dk

Yalniz tren saatleri bir garip. 8:19 trenine binersen 9:15 gibi ofiste oluyorum. Bir onceki tren ise 7:44'de. Ona binersem bu sefer 8:30'da ofise variyorum. Arasi yok ama artik engineering bolumunde calisacagim icin calisma saatlerim esnek olacak ;-)

Oglen feribotla Manhattan'daki ofise gececektim. Normalde 15dk.da bir binanin hemen dibinden "water taxi" denilen sari renki feribota binip, 10 dk sonra Wall Street limanina variliyor. 15-20 dk gecti, feribot yok ortalikta. Yarim saat gecti, hala bir sey yok. Olacak is degil. Bir aksilik var belli ki. O sirada sirketten tanidigim bir kac sima limana geldi ve ismi, sekli semali farkli baska bir feribota bindi???

"Nereye gidiyor bu?" diye sordum, "Pier 11" dediler. Orasi neresi, binsem mi derken baktim karsidan water taxi geliyor. "Hah, gecikmis sadece" diye binmedim. Feribot kalkar kalkmaz farkettim ki bizim water taxi donmus baska yone dogru gitmeye baslamis...

Liman ofisine gidip sordum,
- "Pier 11" feribotuna bineceksiniz
demezler mi? Neyse 15 dk sonra gelene bindim ama kek gibi 1 saat beklemis oldum. Isin kotusu, Hong Kong'dan gelen bir arkadas'i da alip Koodo Sushi'ye gidecektik. Ac bilac bekledi cocuklar da. Ama sushi guzeldi :)

Google'dan ve MS maps'ten ofisin adresini verince (30 hudson, jersey city) binanin henuz yapim asamasindaki resimlerini buldum... Demek ki en az 2 senelik bu resimler.

4 yorum:

Yıldız dedi ki...

Adilcim,

Yeni işin hayırlı olsun. İlk gün pek heyecanlı geçmiş anlaşılan. Okulun ilk günü gibi olmuş :)

Sevgiler...

Hakan İŞSEVENLER dedi ki...

Adil Abi,

Yeni işin hayırlı olsun, şimdiden çok heyecanlı olduğun belli eminim bundan sonra daha heyecanlı günler seni bekliyor olacak , Kolay gelsin, keyifli bir çalışma ortamı diliyorum sana.

Sevgi, Saygı, Selamlar,

Adil Hindistan dedi ki...

Sagolun, varolun :) Eski isimde o kanar bunalmistim ki, degisiklik hakikaten heyecan veriyor.

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

hayırlı olsun adil'cim, maşallah her yıl yeni bir ufka yelken açar moddasın. geçen yıl ben geldiğimde patronun değişmişti, önceki yıl pozisyonun.. bak bu yıl da bu oldu:)
hakkaten hayırlısı diyoruz.. sevgiler,