Perşembe, Ağustos 23, 2007

Jay'de BBQ

Haftasonu Jay'lerdeydik. Bu onlarin her yil yaptiklari yaz barbekusune ucuncu katilisimiz. Iyi oluyor hos oluyor da yol cok uzun, cok useniyoruz gitmeye. Long Island'in ortasinda bir yerde oturuyorlar. LI'de tek ana yol var, tikandi mi yapacagin hicbirsey yok. Genelde de tikaniyor. Manhattan'dan Linda'yi alip oyle gececektik, Linda daha erken giden birilerini bulup onlara takilmaya karar verince bari Manhattan trafigini es gecelim dedik. Yol gene de gozumuzde buyudugu icin sallana sallana bayagi gec ciktik evden. George Washington koprusune yoneldik, yol gayet acik, ooo super muper derkeeenn baktik biraz ileride trafik durmus.

Dag tas araba, milim ilerlemiyor. Kopruye dunyanin yolu var daha. Buraya girersek anca kahvaltiya yetisiriz diyip ilk exitten cikip geri donduk, mecburen Manhattan ustunden gitmek icin. Bu bize yaklasik 45 dakika kaybettirdi. LI yolu da klasik olarak tikali olunca nerdeyse 3 saat surdu varmamiz. Oflaya puflaya bu son bir daha gelmek yok diyerek tamamladik son milleri. Oldukca sonra gelen bir kiz New Jersey'in guneyinden geldigini ve yolun 4 saat surdugunu soyledi. Bir baskasi ben de 3.5 saatte geldim diyince bizim 3 saat cok kotu gorunmedi gozumuze. 4 saatte New Jersey'den Washington DC'e gidiliyor yahu.

Hava cok guzeldi, acikmisiz da. Bize yiyecek kalmamistir herhalde diyorduk, saat 5'ti cunku aslinda 1'de baslayan partiye geldigimizde ama barbeku daha yeni yakilmisti. Tam vaktinde gitmisiz yani hehe:) Iyice acikmistik zaten, saldirdik masaya. Yemek sonrasi cekismeli langirt maclari oldu yine. Bu yil bonfire yakmak icin fire pit (Turkesi ne bunun) almislar, cevresine toplanilip marshmellowlar uzatildi atese. Hayatimiz bogaz valla:))

5 yorum:

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

yarasın güzelim.
ayrıca hayatın anlamını keşfettiğimizde vardığımız sonucun bu olduğunu sanıyordum ben: ye iç yaşa:) daha ne olsun
bir hayatımız var anasını satayım..

~mail check yap:)~

Bezen Hindistan dedi ki...

yeeesss:) bi de yiyip yiyip kilo almamanin sirrini bulursam nirvanaya erecegim tam:)

mail check yaptim ama bisi goremedim dilayracim, server yuttu mu acep, bi daa gondersene.

Murat dedi ki...

Yahu yine çekmişsiniz elimde tabakla fotoğrafımı.Gören yanlış anlıyor.Diyecekler ne zaman görsek blogda, hep bişeyler yiyor eleman :)

Adil Hindistan dedi ki...

Hadi hadiii.. 2 saat ugrastik, teker tum resimleri taradik, hani olur ya bir resim cikar Murat'in elinde tabak yokken diye ama ne mumkun. Ama uzulme Murat'cim biz biliyos senin cok degil (cok) yavas yedigini. Tig gibim delikanli canim, goruluyor iste resimlerde :D

Adsız dedi ki...

Memlekette bu fire pit ilen cok guzel kuyu kebabi yapilir. Buralarda kuzu/koyun pek bulunmadigi icin marshmellow ile idare ediyolar.