Perşembe, Haziran 09, 2005

Iguana i Margarita

8 Haziran 2005 aksami saat 5'te benim eski isyerim Morgan Stanley'deki ekiple Iguana'da bulustuk. Margarita'lar su gibi akti, her zaman ki gibi cok keyifli bir muhabbet oldu. Son sirket dedikodularini dinledim. MS bu aralar zor gunler geciriyor, cok etkili pek cok insan ayrildi. Benim calisitigim equity bolumunun basi (John Havens) ve etrafindaki ekip de dahil %10'u ayrilmis. Genel Mudur Philip Purcell yerinde ama ciddi yara aldi. Borsada sirketin kagidi tepetaklak oldu. Amma ben gene de duzelecegini dusundugumden girdim kagida, bakalim n'olcek.

Birlikte calistigim 5 kisilik ekipten 3u ayrilmisti. Bu aksam da geri kalan 2 cinliden biri (Will Ching) Merrill Lynch'e gecisini kutladik. Will 3 sene once inanilmaz ince, kicindan pantolan dusen bir tipken agirlik calismaya basladi. Kendi deyimi ile 'against the genes - genlere karsi' savasti ve adaleli, yapili harika bir vucuda sahip oldu. Netekim, tam ben 6 ay aradan sonra gecen Cumartesi gym'e gidip 185 poundlik 3 set yaptigimi anlatiyordum ki, ayicik "245 pound bench press yaptim" dedi :( Sadece 1 kere kaldirabilmis ama kaldirmis yani, aferin valla!

Bunun uzerine klasik bilek guresi iddialari basladi ama Will ortaya koyulan iddia parasina bakip "gecen sefer 3 gun kolumu kaldiramadim" bu paraya degmez deyip reddetti :)

Terfi edip Siemens'den MS'e gecen ekibin Irlanda'lisi Scott acaip matrak bir adamdir Epeydir gorusmuyorduk, arada kiz arkadasi ile aralari bozusmus; ustune bir de aldatilinca kizi tekmeleyip, kizin oda arkadasi ile cikmaya baslamis. Yesil gozlu, esprili tipi yerinde daha 26 yasinda genc bir cocuk. Olaylarin uzerine tam 60 pound verdigi Atkins dietini birakip gyme baslamis ve hayli sismis.

Ekibin krali (soyadi King) Paul ise tam tersi Miami'ye tatile gidip yedigi yemeklerden zehirlenince, cocuk 3 hafta dogru durust bir sey yiyememis, muma donmus yazik. Paul, Clinton gibi Amerikanin Guneyinden ve onun gibi 'southern-charm' sahibi, insanlara sempatik gelen biri. Gulundu eglenildi, sonra yavas yavas millet kacti. Ikimiz saat 10a kadar takildik, margarita ustune teknoloji muhabbeti yaptik. Velhasil, gusel bir aksam oldu, maalesef fotograf makinamin sarji bittigi icin resim cekemedim. Neyse, saat yarim olmus; yatiim gari.

Hiç yorum yok: