Pazar, Ocak 01, 2006

Mutlu Yillaaar...

Efendiiim, 2005'inde suyu isindi... Tolga Sevinc kardesimizi Fethiye'ye yolcu ettik. JFK havaalanina giderken once hafiften sonra siddetlenerek kar basladi. Bu kisin 2. kari bu. Donuste fotograf makinemi alip disari ciktim. Ayak izlerimden karin tuttugu anlasiliyor di mi? (Niye oyle S cizerek yuruduysem...)

Aksam icin, Ilkay Kazakci kardesim barbeku almis, balkonda Manhattan'a karsi mangalimizi yapalim dedik. Balkir Unur'de Connecticut'tan gelecekti ama yilbasinda bile calisiyor maalesef.

Velhasil, etler pisti, yemekler yendi. Tolga Sevinc, Peter Sellers kolleksiyonundan epey bir DVD alip goturdu. Simdi THY ucaginda, yolda. Henuz haberi yok ama "The Party" benim DVD Player'da kalmis. Kismet be Tolga'cim, biz izledik bu aksam :) Sellers'in hintli aksani takliti olaganustu...

Times Square her zamanki gibi dolup tasmis. NY'ta 12 de isikli bir 'top' ustunde durdugu direkten asagi inip yeni yilin rakamlarinin yazili oldugu panoyu isiklandiriveriyor. Tabii konserler vs. de var ama bu sogukta bunu izlemek icin saatlerce orda beklemenin esprisini anlamis degilim. Bence gayet yavan bir olay...

Balkondan 20dk, purolarimizi tutturup, Central Park'taki havai fisek gosterisini izledik. 1 sene daha cabucak gecti gitti! Herkese iyi yillar, mutluluklar. Her sey gonlunuzce olsun!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Bezen ve Adil,

Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
Nice mutlu yıllara..

Kendinize iyi bakın.

Sevgilerimle...

Feza

Adsız dedi ki...

Sevgili Bezen ve Adil,

Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Nice Mutlu yıllara.

Kendinize iyi bakın.

Sevgilerimle.

FEZA

Adsız dedi ki...

Mutlu Yıllar Dostlarım...