Çarşamba, Nisan 27, 2005

Film: Sin City


Dun Manhattan'da doktorla gorusup herseyin yolunda gittigini ogrendikten sonra, biraz alisveris yapalim diye Seacacus Mall'a gittik. Aslinda tam gidecegimizi de bilmiyorduk ama GPS marifetiyle sorunu hallettik.

Nautica'da bizden baska sadece 2 kisi vardi. Biraz sonra farkettik ki onlarda Turk'mus! Bir sey begenemeyip ciktik, oglen oldugu icin ne yiyelim hesabina giristik ve Paterson'daki Eski Toros'a gitmeye karar verdik.

Humus, Arnavut Cigeri, Doner, Yogutlu Adana... velhasil kilo almak icin ideal ne varsa yedik. Cikista da Sutlac ve Kazandibi aldik. Yetmezmis gibi Paterson'a gelip Ay Coregi almadan donulmez diyip pastaneleri dolasmaya basladik.

Hepsi bitti eve dondugumuzde saat 3'tu. Hadi bari sinemaya gidelim dedik. Sin City'de karar kildik. Sali 4:45 matinesi olunca, bizden baska topu topu 2 kisi vardi salonda...

Filmi anlatmasi zor, cizgi film, siyah beyaz cekimler vs. hayal ile gercek birbirine gecmis bir sekilde 3 kisinin bir yerlerde kesisen ayri oykulerini anlatiyor. Cok, cok hosuma gitti! Filmi yonetenler Frank Miller ve Robert Rodriguez ama Ziyaretci yonetmen
Quentin Tarantino - 9/10

Hiç yorum yok: