Pazar, Mayıs 15, 2005

Hafta Sonu (14-15 Mayis 2005)

Hafta ici insan cok yorulmussa hafta sonu ne yapar? Hayir efendim, dinlenmez! Cumartesi kahvalti sonrasi kendimi spor salonuna attim. Hafta ici her gun Japonya ve Londra'dan gelen takim arkadaslarimizla yemege ciktigimizdan ekstra kalorileri harcamak lazim dedim. Eliptikte ~ 9 km katedip 1000 kalori harcadiktan sonra birazda agirlik calistim.

Gecen hafta Cumartesi cok uzun bir sureden sonra ilk defa bench press yapmaya kalkinca 3x155 pound yeter demistim, bu sefer 3 set 165 yaptim. Amma ve lakin Triceps falan kalmamis; gecen Eylul'de 3x190 pound standart iken simdi 3x140 bile canimi cikartti :(

Bezen hanim 20 dk. eliptikte calistiktan sonra hava cok guzel oldugu icin eve yurumeyi tercih etti: 4 km'yi 40 dk.da yurumus.

Aksam, Sibel - Ilkay Kazakci ciftinin davetlisiydik. Eda - Murat Kilic ve haliyle Elif'le (Elif'in dogum gununu kutluyorduk) Simon geldiler. Cocuklar harika yemekler yapmis, guzel bir aksam oldu. Sabah, Ilkay'la telefonlasip North Arlington parkinda kahvalti ettik (bkz.asagidaki resim).

Ilkay - Sibel Kazakci, North Arlington Parki, New Jersey 05/15/2005


Ardindan da yeni evli ciftimize NY manzarali (bakiniz asagidaki resimler) evler bakindik. West New York'ta Galaxy apartmanlarina baktik ama begenmedik. Ama oraya gitmisken, bolgenin 'Dayi' gibi unlu diger bir restorani olan Beyti ye gittik. Yemekler guzeldi, doneri cok begendim!

Weehawken - 05/15/2005

West New York - 05/15/2005


Son iki uc haftadir borsaya merak sarmis durumdayim. Dolayisiyla konu ila ilgili web sitelerini takip ediyor ve konuyu ogrenmeye calisiyorum. Gorunuse gore dusecek stoklari bulmakta basariliyim, bu aralar GS hisseleri serbest dususe gecti (Cuma gunu ~97$), alsam mi diyorum ama daha bir yolu var galiba. Du bakalim n'olcek...

Hiç yorum yok: