Salı, Mayıs 24, 2005

Kisa Kisa...

Sali gunleri sabah 8'de 'global' toplantimiz var iste. Japonya'daki arkadas icin aksamin 9una geliyor. Yetismek icin 6:30'da cikmam gerekiyor. Yogun bir gundu ve saat 9:30'da ancak isten cikabildim.

Dun Miami, Detroit'e yenildi. Su anda SA Spurs 107 - 102 onde Phoenix'e karsi, cekismeli bir mac oluyor. Spurs alirsa 2-0 olacak. Bu senenin finali Detroit - Spurs gibi gorunuyor ama Phoenix Suns, Dallas Maverics gibi her an her seyi yapabilecek bir takim. Maverics demisken, Mark Cuban'in da bir blog'u var. Daha cok finans konuslarinda ama kafasina gore her konuda yaziyor. Play-off lardan elenmeleri uzerine yazisini cok icten buldum.

Bugun ABD'de borsa bir karisik gitti. Benim kucuk portfoyumden gordugum kadariyla Enerji sektoru petrol fiyatlarini artmasi ile yeniden hareketlenmis gibi gorunuyor. Bu arada hisse senetlerini takip etmek icin en guzel yapilmis sitelerden biri sanirim MSN'in MoneyCentral sitesi. Microsoft Money ile de guzel entegre etmisler ama ben kisisel para hesabi icin yillardir Quicken kullaniyorum; degismem.

Bu arada Metu-geyik listesine gonderilen "Turkce Vindovz" linkine bir goz atin. Eglenceli bir sey....

Velhasil Spurs 111-108 aldi maci ve seriyi 2-0'a getirdi. Su Tim Duncan cok buyuk adam!

Hiç yorum yok: