Pazar, Mayıs 22, 2005

Hmmm, bunu nasil cevirmeli

Bugun Bezen, Sibel kizimiz icin "Bridal Shower" yapti bizim evde. Simdi bu "Bridal Shower" i "Gelin Dusu" diye ceviren arkadaslarimiz var ama desifre edip cumle aleme rezil etmeyecegim :) Velhasil, bu lafi nasil Turkce'ye cevirmek lazim bilemiyorum. Bizim adetlerimizde bir Kina gecesi falan vardir ama bu oyle bir sey degil.

N'oluyor piki? Efenim, anladigim kadariyla evlenecek olan kizimizin, hatun arkadaslari toplaniyor. Geline cesitli hediyeler veriliyor, yeniliyor iciliyor vs. vs. Asagida "B" nin Portakal Agaci Sitesinden buldugu bir tarifle yarattigi harika pasta!

"B" nin hazirladigi ozel pasta



Bizi ilgilendiren kismi su: Kabilenin hatunlari toplaninca, kabilenin erkeklerine de bir araya gelebilme firsati doguyor, heheh. Velhasil, hemen arabaya atlayip telefona sarildim. Ilkay'la Murat'i alip kendimizi Best Buy'a attik.

Epey DVD yazmisim bu aralar. Dunu Linux dagitimlarini denemeye adamistim ama Mandrive 2005 Limited Edition'i indirince farkettim ki evde bos DVD kalmamis. Best Buy 16 hizli 50lik Memorex DVD+R paketi 20$ a satiyormus, 2-3 paket kaptik.

Sonra Murat'a gidip bir yandan projectorde San Antonio Spurs - Phoenix Sun (121 - 114) macini izlerken bir yandanda gelmeden aldigimiz bol acili tavuk kanatlarini goturduk...

Hafta sonu sinemalarda Star Wars oldugu gibi TV'lerde eski bolumler veriliyor. Bilmem kacinci kere Star Wars II'yi izledik Fox'da. Ama high definition'da verildigi icin goruntuler gayet guzeldi:

Masada kekler, Fox'da High Definition Star Wars II...

Hiç yorum yok: