Cumartesi, Kasım 19, 2005

Liman'da Bulusma...

Cumartesi gunu Balkir'la Manhattan'da bulusup saat 3'de Brooklyn'deki Liman Restorana hareket ettik. Sirket icinde, Goldman Sachs'da calisan Turklerin uye oldugu bir e-mail listemiz var. Oraya gelen bir e-mailde buyuk finans firmalarinda calisan Turklere bulusalip/tanisalim cagrisi yapiliyordu. Morgan Stanley'den Yagmur Kanbas ve Ernst & Young'dan Engin Yilmaz'in gayet basarili bir organizasyonu ile yaklasik 50 kisi Liman Restoran'da bulustuk.

Dedigim gibi organizasyon cok basarili idi. Grup cok kisa zamanda kaynasti ve gayet eglenceli guzel bir aksam yemegi yedik. Ernst & Young'da calisan bayagi bir insan varmis. Citigroup'dan da gelenler oldu. Bizim Jersey kabilesinden de hem Eda - Murat Kilic, hem de Emine - Murat Uygur geldi. Sirket ici daha once e-maillesip gorusemedigimiz insanlarla bir fiil tanismak mumkun oldu. Hos bir tesaduf eseri, yanimizda oturan Berna - Baran ciftiyle sohbet ederken, onlarin da bizim gibi 3 yildir Rutherford'da oturdugunu ogrendik :)

Yemek aksam saat 7'de bitti. Fotograf makinesi satin almayi Pazara biraktigimiz icin bulusmadan resimler yok elimizde simdilik. Ulasirsa, koyacagiz. Yemek sonrasi bir grup Manhattan'da devam etmeye karar verdi. Biz, sinemaya Harry Potter izlemeye gitmeyi planladigimiz icin ona katilmadik...

Hiç yorum yok: