Perşembe, Haziran 01, 2006

Havuza Gidelim Bir Kulac Atalim


Haftasonu havuz acilisimizi da yaptik. Komsu kasabada kabilemizin birkac uyesinin oturdugu sitede bir tane de havuz var. 600 evlik site icin bence coook kucuk bir havuz o, ama gorduk ki genelde site havuzlari pek buyuk olmuyor. Pek yuzen de oomuyor zaten. Genelde cocuklar dolduruyor havuzu. Neyse, memorial day'in ozelliklerinden biri de genelde o gun havuz sezonunun ve havuzlarin aciliyor olmasi. Eda arayip da hadi havuza dediginde iki haftadir evde surunen The Chronicles of Narnia filmini seyretme cabalari icindeydim. Adil Turkiye'den donerken ucakta izledi bu filmi ve hic begenmedi. Bence o kadar da kotu bir film degil, sikilmadan izledim.

Neyse, gunes iyice etkisini kaybetmeden biraz yanalim dedik ve havuza attik kendimizi. Biz sezlonglara serileli 10 dakika bile olmamisti ki gun boyunca genelde acik olan hava yandaki resimde gorunen hali aliverdi birden:)) Ondan sonra da genelde bulutlarin arasinda kalmayi tercih etti. Zaten bir sure sonra uzaklardan 1-2 gokgurultusu sesi gelince havuzdan postalandik. Cok uzaktan geliyordu sesler ama kuralmis efenim, gokgurultusu oldu mu havuzun bosaltilmasi ve kapatilmasi gerekiyormus belli bir sure (o sure ne kadar bilmiyorum). Yagmur yagacak zaten dedi gorevli ama damla dusmedi o gun ve gece:) Ilk havuz seansimiz pek uzun surmedi anlasilacagi uzere:)

Bol aktiviteli gecen haftasonumuza iki (Narnia'yi da sayarsam ben uc) film sigdirmayi basardik. Uzun zamandir bekledigimiz, Netflix'den niyahet gelen Capote ve Good Night, and Good Luck filmlerini izledik. Su anda vaktim yok ama, film yorumlari haftasonuna o yuzden:)

3 yorum:

Hakan İŞSEVENLER dedi ki...

Bezen Abla Çok teşekkür ederim şifa dileklerin ve doğal şifa kaynağı ilacın için, İçtim herşey doğal hergün tükettiğimiz malzemeler olduğu için güvene güvene içtim vallaa :)

Adsız dedi ki...

Havuz acilisini bizimde yapmamiz gerekiyor, burasi inanilmaz derecede isindi. Iki sene once Bilkent Oteli'nin havuzuna gitmistik. Biz gittikten 2 saat sonra hava kapandi sizin orda oldugu gibi ama kimse yerinden kipirdamadi. Zaten havuza girip islanacagiz, yagmur yagsa ne farkederki mantigi ile :)

Bezen Hindistan dedi ki...

Umarim ise yarar da bir an once iyilesirsin Hakancim:)

Bize kalsa biz de cikmazdik, ama olmaz kurallar boyle diyip attilar bizi disari:)