Çarşamba, Temmuz 05, 2006

4 Temmuzun Ardindan


Haftaya ortasindan baslamak ne kadar da guzel oluyormus:) Ayda bir lazim boyle uzun haftasonu. Benim gun kavramim gene altust oldu o ayri tabi. Hatta bir arkadasimla aynen soyle bir konusma gecti aramizda: "yarin oglen su yeni acilan mexicana gidiyoruz di mi" "persembe degil miydi o" "persembe yarin ya kek" :))

Dun cok guzel bir 4 Temmuz gecirdik. Nerdeyse butun grup biraradaydik. Simon'i uzun zamandir gormemistim mesela, cok iyi oldu. Havai fisekler konusunda biraz hesap hatasi yapmisiz. Manhattandan atilacak havai fisekler nehirde atildi atilmasina ama bizim oldugumuz tarafta degil, adanin obur tarafinda:)) Binalarin arasindan gorebildigimizi gorup kalanini televizyondan seyrettik. O an daha onemli olan masadaki birbirinden leziz yemeklerdi zaten. Ilkay'in annesi geldi 2 ayligina. Gulfer teyze dokturmustu valla, ellerine saglik. Turkan teyze (Emine'nin teyzesi) de burda, o da nefis boreginden acmisti. O boregin hastasiyiz biz ailece:) Damardan karbonhidrat aldik yani, borekler, ev yapimi pideler, poacalar, sarmalar, tatlilar derken:) Kabilemizden birilerinin annesi, teyzesi falan gelince bize de gun doguyor boyle iste:) Yok yok yanlis anlasilmasin grup uyeleri mutfakta gayet becerikli ama elde acma borekle pideyle falan ugrasamiyor kimse haliyle.

Ha bu arada dun aksam yine yagmur yagdi tabi ki. Neyse ki erken baslayip erken bitti. Bugun de sabahi yagmur sesiyle karsiladik:) Yarin gunesli olacakmis, oyle bir rivayet var:))

Bizim cekmeye calistigimiz resimler havai fiseklere cok uzakta oldugumuz icin rezalet cikti, cikmadi diyebiliriz hatta. NY Times cekmis iste ne guzel diyip onu koyuyorum tepeye:)

Hiç yorum yok: