Perşembe, Temmuz 06, 2006

Oy Tombulum Tombulum...

Yoldan degil ama gym'den geldim, yorgunum. Iyice yiktik blogu Bezen hanima valla :) Ben de istiyorum bir seyler yazayim diye ama 'bir mani' var. Aslinda bir degil bir kac 'mani' var:

Comcast'le konusup anlastik, Dunya kupasi baslayinca kostuk bir DVR aldik.
Comcast bir guzellik yapti, maclar baslamadan hemen once ve ESPN2 High Definition (HD) yayinlara basladi bizim bolgede. Cift tuner'li DVR sayesinde tum maclari HD kaydedip aksam izliyorum. HD'de futbol izlemek doyumsuz bir zevk valla.

Iki hafta once JP Morgan Chase Corporate Challange kosusuna katildigimdan beri, ustumde bir tembellik var! 6 aydir duzenli gidiyordum ama once maclar sonra "Age of Empires III" oyununa takilinca, gym filan hak getire...

Kosmaya niyetlendim diye kalktik bir kosu ayakkabisi aldik. Hakikaten muhtesem bir sey, normal spor ayakkabi ile kosmaktan cok farkli. Sali gunu hava sicakti ama ciktim bir denedim. Su da almistim yanima ama sicak ve kondusyonsuzluktan herhalde dilim damagima yapismis bir sekilde dondum 1 saat sonra. 2 mil kosunca bir ara vermem gerekti. Ne alaka ise omzum agridi :)

Bugun de usenmedim kalktim gym'e gittim. Tabii 2.5 hafta ara verince daha once kaldirdigim agirliklari kaldirmam mumkun olmuyor. Yarin da epey bir agri sizi olur ama 2 gunde geciyor...

Gari, Age of Empires vakti gelmistir. Bana musaade...

2 yorum:

yuvakuran dedi ki...

eve bir yuruyus bandi alsaniz diyorum- mesela

Bezen Hindistan dedi ki...

Eve bir yuruyus bandi hatta elliptical benim de istedigim birsey, ama onun icin bu minik daireden cikmamiz gerekiyor once. Extra sut kutusu bile fazlalik olarak goze batiyor su anda nerdeyse:))