Pazartesi, Temmuz 17, 2006

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest


Blogu cok ihmal ettim fakindayim, dogru duzgun birsey yazmayali 10 gun olmus nerdeyse. O sure boyunca eve nerdeyse sadece uyumak icin girip geri kalaninda ordan oraya kosturunca boyle oluyor iste:)) Bastan mi baslasam sondan mi derken e hadi bastan baslayalim. Ilk aktivitemiz bekleyip durdugumuz Pirates of the Caribbean filmi tabi ki:)


Dunya kupasi finalinin oldugu gun gitmeye kalktik bu filme, su seansa gidelim bu seansa gidelim derken kaldi. Film uzun ben tavuk olunca (sabahlari her halukarda surunuyorum ama aksam 10.30 bilemedin 11’den gec yatarsam daha feci surunuyorum) 8’den sonraki seanslari direk elemek zorunda kaldik. Ertesi gun, Pazartesi, kimse tutamadi bizi tabi. Burdaki sinema salonlarinin tek sevmedigim yani koltuklarda numara olmamasi, dolayisiyla bilet rezervasyonu sirasinda koltuk secilememesi. Erken gelen oturur hesabi. Adil de burdaki sinema askini bayagi hafife aldi , Pazartesi aksami kac kisi gelir ki sinemaya diyerek. Filmin ucuncu gunu daha, kac kisi geliri var mi. Netekim filmin baslamasina 25 dk kala sinemanin onune ancak varinca gorduk kac kisi geliyormus. Adili bilet sirasina girmesi icin kapida indirip park yeri aramaya basladim. En sonunda aslinda kucuk arabalar icin ayrilan park yerinde bir yer bulup zar zor oraya sigistim. Orasi o kadar dar ki bizimki gibi arabalar icin, cikista yanimiza bir araba parketmis olsaydi bagajdan girmek durumunda kalacaktik arabaya:))


Neyse biletler alindi, filmin baslamasina 5-6 dakika kala yer kalmadigindan emin halde kosarak iceri girildi ve cok buyuk bir sans eseri en onlerdeki koltuklara oturmak zorunda kalmayarak hic de fena sayilmayacak yerler bulunabildi. Ilk film tabi ki daha guzeldi, orjinaldi bir kere. Ama bu da hic fena degildi, biz cok eglendik, gayet de begendik. Johnny Depp'in mimikleri yetiyor bana zaten. Tavsiye eder miyiz, evet kesinlikle ederiz. Ucuncusu gelsin hele, ona da kosarak gideriz:)

2 yorum:

acupofcaffein dedi ki...

Bende istiyorum gitmek. Bu arada ben ona "çukulata" filminde aşık olmuştum... :-))

Bezen Hindistan dedi ki...

Seveceksin eminim Arzucum, nasil buldugunu yaz bana gidince.