Pazartesi, Ağustos 14, 2006

Ondan Bundan


En sevdigim ikinci parmak arasi terligim artik yok, uc hafta kadar oluyor. Terlik diyince de hep evde giyilen terlikler geliyor aklima. Burda o tur ayakkabilarin hepsinin adi sandalet, eh oyle diyelim o zaman. Bir gun yandan kopuverdi. Gecen yaza kadar bu parmak arasi zimbirtilardan kesinlikle giyemiyordum, garip geliyordu parmagimin arasinda birsey olmasi. Gecen yaz bir alistim ki sormayin, yazi onlarla tamamladim. En sevdigim ve artik tek kalana da ayni sey olursa ya diye alternatif aramaya basladim artik kislik ayakkabilarin boy gostermeye baslamis oldugu ayakkabicilarda. Aldo'da buldum bir tane, gumus rengi, gayet sade, ince, oyle afilli birsey degil yani. Aldik giymeye basladik, daha haftasi dolmadan ic kismi soyuldu, aluminyum folyoyla kaplamislar galiba:) Goturdum degistirdim, bir hafta gecmedi ikincisinde de ayni sey. Haydaa, ne bu yaw haftada bir sandalet mi degistirecegim ben. Ilk Aldo alisverisim pek zevkli bir tecrube olmadi yani. Simdi bir daha bunlardan ayakkabi alacak olsam elli kere dusunurum. Web sayfalarindan resmini koyayim dedim bunu sakin almayin diye ama bulamadim. Web sayfasi da tamamen kislik ayakkabi nerdeyse:) Iade ettim bu sefer, haftada bir gelemeyecegim siz bu ayakkabiyi alin en iyisi diyerek.

Arka bahcedeki agaclardan birinin yapraklarinin cogu sararmis. Bir tek o oyle, digerleri hala gayet yesil ama o agaci gorunce yazin bitiyor oldugunu, lahana modunda kat kat giyinmemiz gereken gunlerin pek de uzakta olmadigini farkediyorum. Durduk yere bunalima girdim yaz bitiyor diye:)

Yaprak sarma yapmaya kalktim, cildirmis olmaliyim. Gecenlerde basimi dolaba carpmistim, ondan kaynaklaniyor saniyorum. Boyle delice birsey yapmaya niye kalkisayim ki yoksa. Oyle kalem inceliginde falan birsey cikmadi tabi, durumden hallice post-modern sarmalarim oldu:) Neymis, oyle hersey denenmeyecekmis, haddimi bilecekmisim. Turk bakkallarinda var iste boy boy cesit cesit konservesi, al pasa pasa ye:))

Prison Break'in reklami vardi biraz once. Haftaya ucuncu sezon basliyor, sabirsizlikla bekliyorum.

American Idol'un 6. etap on elemeleri komsu kasabamiz East Rutherford'da yapildi bugun. Continental Arena da sabahlari ise giderken otobus yolumuz uzerinde. Genelde konser ya da mac oldugu zamanlar trafik tikaniyor. Bu sefer de trafik kotu olur diye endiselenmistim ama gayet guzel akti hem sabah hem de aksam. Tek gunluk bir elemeymis zaten.

Hiç yorum yok: