Pazar, Kasım 20, 2005

Fuji F10 olsun...


Simdi, daha onceki bir yazimizda (alsak alsak ne alsak - 02 Kasim 2005) illa da flip-out lcd (ayrilan ekran) olsun diye tutturdugumuzu bilenler sasiracak ama Fuji F10 aldik!

Efendim olay soyle oldu! Bezen hanimefendi her isi son dakikaya birakma huyumu bildiginden 'bu hafta makine isini hallet' deyu buyurdu! Aslinda bu aralar hafta ici 8'de is basi yapip 4.30 gibi kactigimdan olmayacak is degil ama is pek bir stresli. Bu aralar patronlarin hey heyleri uzerinde, pireyi deve yapma egilimindeler.

O yuzden Pazar gunu B&H'e gider bakariz dedik. Bu arkadaslar yahudi oldugu icin Cumartesileri kapalilar ama Pazar gunu calisiyorlar. Orda calisan bir Turk tanidigimiz var (Sarkis). Emine Uygur'la makine almaya gittigimizde bize yardimci olmustu. Yine ondan yardim istedik. Basi acaip kalabalikti ama sagolsun anlatti ve Nikon CoolPix 8700 ve Canon G6'lar bizim eski makine turevi aletler ama yavasligindan illallah demistik. Onun onerisi ile Fuji FinePix F10 aldik. Kucuk bir fotograf makinesi bu, tasimasi kolay olacak. Herhalde tatil donusu iyice bir kanaatimiz olusur, baskalarina tavsiye edip edemeyecegimizi goruruz...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nikon derken Fuji aldiniz demek. Bendede Fuji Finepix 3800 var, bayagi memnunum.

Gule gule guzel gunlerde kulanin yeni fotograf makinanizi Bezen ve Adil =)

Bezen Hindistan dedi ki...

Cok sagol Cem, tam neye niyet neye kismet oldu bu. Iste bu dedigimiz bir makina gorememistik ama makinasiz da olmuyor derken digital makina uzmani Sarkis ben de bunu kullaniyorum diyince ustadin sozunu dinleyelim dedik. Sarj oluyor simdi, test etmeye baslariz yarin.

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsunn :) Fujide karar verdiniz demek, resimlerinizi en yakın zamanda merakla beklemekteyiz.