Çarşamba, Ağustos 09, 2006

Kulaklik meselesi

Rio kulakliklarim bozuldugundan ve aldigim 2-3 cesit Koss kulaklik hic te istedigim gibi cikmadigi gunden beri, adam gibi bir kulaklik alayim diyordum. Epey bir aradim, taradim. Gurultuyu azaltan kulakliklara (Noise-Cancelling earphone) goz diktim ama onlarda kocaman oluyorlar.

Bir de Shure marka kulakliklar gozume carpmisti. Daha cok profesyonel olarak muzikle ugrasan insanlar kullaniyormus. normalde 20-30$ dunya kadar kulaklik varken bunlarin en dusuk E2C modeli 100$. Hafta sonu, Simon'la konusurken "ben gecerlerde E2C aldim, boyle bir sey olamaz. Noise cancellation filan hikaye, kulakligi takinca dunya ile iliskim kesiliyor" dedi.

Duramadim, dun hemen bir Best Buy'a ugradim. Fiyati E2C'nin 2 kati olmasina ragmen gorunumunu daha cok begendigim E3C modelinden aldim. 113dB'lik ses uretebiliyor. Harika bir sey, ne otobus, ne metro gurultusu, sadece muzigi duyuyorsun. Paraya kiyabiliyorsaniz kesin tavsiye ederim.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bunu yazdigin cok iyi olmus Adilcim. ben de uzun zamandir dusunuyordum boyle bir ihtiyac icin. internetten ismarlamali bir adet. bir de su kordonu retractable olsa...
Figen

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Adil. Bu kulaklığı öğrendiğim çok iyi oldu, birde istemediğimiz görüntüleri erase eden bir gözlük yarattılarmı olay tamamdır...:-))) selamlar...
Bezen...
Ne güzel ağaçtan bir ev öyle... bak oraya gitmeyi atlamışım...:-))