Çarşamba, Ekim 26, 2005

Haunted House

Halloween yaklasiyor ya ona yonelik turlu etkinlik var simdi etrafta. Korkuluk hazirlama, balkabagi oyma ve boyama, kostum secimleri, perili orman gezileri…ve tabi ki perili evler. Internette hangisine gidelim diye bakinirken bir tanesi cok etkileyici gorundu gozumuze. Web sayfasi gayet guzeldi en azindan, yazilanlar da hosumuza gidince fazla dusunmeden aliverdik biletlerimizi internetten. Hatta daha da etkili olsun diye aksam seanslarindan birine bilet aldik. Cumartesi gozumuz saatte Manhattanda dolastik butun gun, sonra da hevesle evimize gittik. Bu ‘ev’ sadece 15 gunlugune bu gosteriyi yapiyor ve olayin tamami 20-25 dakika surdugu icin gunde 15-30 arasi grup aliniyor iceriye. Kapida olusan kuyrugu gormeniz lazim. Iceride, disaridan gorunmeyen ayri bir sira daha var.

Neyse gittik hevesle, biletleri onceden aldigimiz icin sira da beklemedik ve girdik iceriye. Depo gibi bir yeri bolmelerle ayirmislar, 10 kisilik gruplar halinde genelde karanlik dar ve alcak koridorlardan ilerleyerek bir bolmeden digerine geciyorsunuz, toplamda 13 bolme var. Cooookk kotuydu! Yerdeki ici doldurulmus fareyi gorunce ciglik atan iki kiz disinda grubumuzda hic de korkmus gibi gorunen yoktu. Bitse de gitsek modundaydik. Pazarlamanin gucune bir kez daha inandim. Dogru duzgun efektlerin bile olmadigi bu evin onunde oyle uzun kuyruklar olusturabiliyorlar ya bravo valla.

Kendi web sitelerinde yorum yazacak yer yok (akillica degil mi), internette bu tur etkinlikler icin bir forum falan var mi diye bakinirken – hani biz paramizi kaptirdik uyaralim da baskalari kaptirmasin bari – brooklynvegan diye bir bloga rastladim. burda ‘perili ev’imize olan ilgiyi gosteren fotograflar da var, bakmak isteyenlere.

Hiç yorum yok: