Pazar, Ekim 23, 2005

TV'nin sehpasiz tadi cikmaz netekim

Efendiiim, yagmurlu bir hafta sonu daha sakin sakin gecti gitti hayatimizdan... Ilkay Kazakci Bey dilinden dusurmedigi 50" DLP HL-R5078W Samsung'u almis amma ve lakin, linkte gorulen sehpasi gelmemiiiis... Eee yeni evliler, her bir sey mukemmel olmazsa cocuklarin morali bozuluyor tabii, hemen arayip "tamam elinizde yok, anladik ta baska hangi bayiinizde varsa soyleyin biz gelip alalim ordan" demisler Circuit City'e.

Bana kalirsa yeni aldigi Nissan FX-35'in spor paketine pek takilmis, bir firsat bulsam da kullansam diye can attigi icin tez canli ayaklarina yatip Circuit City yollarinda arabanin tadini cikartma pesinde.

Neyse, Cumartesi sabahi (bizim sabahimiz aslinda oglen oluyor tabii) geldi, kahvaltimizi ettik. Sibel Kazakci hanimefendinin kitaplarini Washington'daki kutuphaneye postalayip Circuit City'e gittik. Adamlar bir yavas, bir yavas, eh yani bu kadar olur! Yarim saat oyalandilar. Arada ben de dayi oglu Anil Esmer'e Toshiba Satellite M45 serisinden notebook bakindim.

Bezen'le Engin, New York'a Haunted House gormeye gittiler. Aksam Sibel - Ilkay'larda bulusacaktik. Elif ve Simon Cohn da katildi. Guzel bir aksam yemegi yedik. Engin, elinden dusurmedigi Halil'in Canon EOS D20 makinesiyle hem yagmur sonrasi kalkan sisler arasinda guzelligi ortaya cikan Manhattan manzaralari, hem de bilgisayar odasindan yemek masamizi cekti, ilginc bir resim oldu. Kamerasindan cikan pek cok diger resmi Engin'in blogunda gorebilirsiniz :)

Hiç yorum yok: