Çarşamba, Şubat 15, 2006

Pek muhim: Linkler mevzusu :)

Bu blogun bize en buyuk faydasi, esimizin dostumuz, ozellikle de Turkiye'de biraktigimiz ailemiz, akrabalarimiz ve arkadaslarimizin gunluk hayatimizdan haberdar olabilmesine olanak tanimasi. Maalesef size cok yakin insanlarla araniza mesafe girebiliyor. Sonra bir araya geldiginizde ne olmus ne bitmis nasil anlatacaksiniz?...

Istiyoruz ki hayatimizdan haberdar edebildigimiz arkadaslarimizin hayatini da biz takip edebilelim. E-maille, IM'le telefonla vs. bu is olmuyor. O yuzden herkesi blog acmaya tesvik ediyoruz.

Blog acmak 5 dk.lik is. Asil onemlisi o blogu guncel tutmak :) Arkadaslarinizin bloguna gittiginizde, onlarin diger arkadaslari ne yapiyor diye merak edip LINKS bolumune bakiyorsunuz. Bu yuzden blogu guncel tutmak kadar linklerin guncelligi de onemli.

Velhasil bu yuzden, daha once ekleme sirasina gore dizdigimiz linkleri yeniden duzenledik ve sayfalarini surekli guncelleyen arkadaslarin linklerini yukariya tasidik. Guncellenmeyen linkleri ise bir sure sonra en alttan baslayarak silecegiz. Umuyoruz en alttaki tembel kardislerimiz de artik bloglarini guncellemeye baslarlar. Hadi ama!

1 yorum:

Hakan İŞSEVENLER dedi ki...

Adil Abi, öncelikle blog'umuzu takip ettiğiniz ve yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ediyoruz, Bizim içinde zevkli bir uğraş oldu, hem de anılarımız bir yerde toplanmış oluyor, henüz Blogger a tam alışamamış olmamızdan bir takım yanlışlıklar yapıyor olabiliriz bir de sadece şimdilik şirkette internete bağlanabildiğimizden çok ta vaktimiz olmuyor incelemek için, bu konuda ki uyarılarını dikkate alıyor olacağız bundan sonrada tecrübelerinizi bizden esirgemez iseniz seviniriz, bu günkü uyarılarınız derhal aksiyon alınarak yerine getirilmiştir :)
Sevgi Saygı ve Selamlar.