Pazar, Şubat 26, 2006

Subat da Bitti


Yine hizli bir hafta gecirdik. Bu hafta aksamlarin cogunu disarida gecirince butun isler haftasonuna kalmisti. Ev islerine pek istekli oldugum soylenemez. Eh oyle olunca tabi ki daha eglenceli alternatifler cikinca isler bir koseye atiliveriyor tarafimdan hemen. Evet, yine kaldilar:) Bu hafta mi? Kismet:))) Cumartesi sabah pek sevdigimiz bagel'cimiza kahvaltiya gittik. Her haftasonu ordayiz aslinda, take-out icin. Cumartesi pazar sabahlari hic aksatmadan genelde kapiya kadar uzanan kuyrukta yerimizi alip, taze ve sicak bagellarimizi evde demlenen caya yetistirip kahvaltimizi ediyoruz. Kasabanin en tutulan bagelcisi bu, her zaman sira var, ari gibi calisiyor icerdekiler. Bu haftasonu Ilkay ve Sibel'in de yolu bizim tarafa dusunce kahvaltiyi orda ettik.

Yine Cumartesi, dort yildir yapamadigim seyi yaptim: Rutherford kutuphanesine uye oldum. Burda kutuphaneler coook guzel. Kitap, dergi, cd, dvd, ne ararsaniz var, ortam cok sicak ve hizmet super. Buraya ilk tasindigimda elimde kira sozlesmem kutuphanenin kapisina dayanmistim ama uyelik icin ev adresine adima gelen bir faturayi gormek istiyorlardi, kira sozlesmesini kabul etmediler ve uye olamadim. Sonra da usendim tekrar gitmeye, onunden gectigim zamanlarda da fatura olmuyordu yanimda haliyle, kaldi. Elif ve Simon da uye olmaya karar vermisler, onlar hadi diyince benim de aklima dustu yeniden ve kutuphanin yolunu tuttuk hep beraber. Artik Rutherford kutuphanesinden de audiobook alabilecegim:)

Bu haftasonu uzun zamandir (hakkaten uzun ama, 1.5 yil falan bile olmus olabilir) gorusemedigimiz (ara sira bir yerlerde karsilasip ayakustu sohbet ettik tabi ama onlar sayilmaz) Ersin, Sibel, Semra ve Levent'le bir araya geldik. Konusacak cok sey birikmis tabi.

Daha bahsedecegim seyler ve son seyrettigimiz iki filmin yorumu var ama artik onlar da onumuzdeki gunlere kalsinlar. Uykum geldi:))

Hiç yorum yok: