Pazar, Ekim 30, 2005

Iyi ki dogdun Adiiilll


Askim Hindistan 34 yasinda artik:) Kutlamamizi bir Kuba restaurantinda yaptik.

Ayda bir (hatta mumkunse 2-3 haftada bir) farkli ulke mutfaklarini deniyoruz. Bu ay ilk olarak Ispanyol mutfagini denemistik, ikinci talihli ulke de Kuba oldu, Cuba'ya gittik. Cuba ilk giriste kucuk gorunse de barin arkadasinda kalan ikinci bir yemek odasi ve alt katiyla aslinda genis sayilabilecek yer. Barin hemen yaninda canli muzik yapan grubun caldigi yer var. Restaurantin ozelligi ise giriste sol tarafta cigar saran birinin olmasi. Restaurantta yemek yiyenler cikarken yeni sarilmis cigarlarini ucretsiz olarak alip cikiyorlar. New York'da barlar dahil kapali mekanlarin tamaminda sigara icmek yasak. Bu yasak disariya konulan masalar icin de gecerli. Bana biraz agir geldi ama grubun surekli icicileri gecer not verdiler taze sarilmis cigarlara.

Bizim masamiz arkadaki bolmedeydi. Alanimiz biraz dardi ama ortam, yemekler, sangria ve mojito cok guzeldi. Adil'in dogumgunu bugun aslinda ama bugun kardesim Turkiyeye donuyor. Onun son alisverisleri, bavullarinin hazirlanmasi, havaalanina birakilmasi falan derken haftasonu kosturmayla gectigi icin kutlamamizi 2-3 gun once yaptik. Adil beklemiyordu tabi boyle birsey, ona da surpriz olmus oldu:)

Iyi ki dogdun bebegim...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

New York'u ben dunyanin bulustugu sehir olarak gorurum hep. Bunlardan en guzel ornegide her ulkenin mutfagini tatma olanagi orda.

Ben sadece Adil'e degil, her ikinizede birlikte yasayacaginiz saglikli ve mutlu nice guzel yillar dilerim. Sayfadan anlasildigi kadariyla guzel bir beraberliginiz var. Darisi bizim gibi bekarlara =)

Adil Hindistan dedi ki...

Cok tesekkurler, Cem!

Adsız dedi ki...

Adil'cim,
Mutlu Yıllar...
Antalya'dayım, buradan herkesin iyi dileklerini yolluyorum sana..
Bezen'cim,
Sağsalim varmıştır kardeşin inşallah, seni de çok öpüyorum..
Balkır yine masada yemeklerin başında, söyle ona göbeğe dikkat etsin:))

Adsız dedi ki...

Sevgili Adil,

Sana biz de kocaman "HAPPY BIRTHDAY" diyoruz.

Sevgiler
Figen&Burak

Fred dedi ki...

Adil'cigim,
Nice yillara, basarili ve mutlu bir sekilde ulasmani diliyorum.

Adil Hindistan dedi ki...

Tesekkurler Fuat Agbi. Bu arada bana kalmadan Bezen senin blogunu hemen linklerimize eklemis. Sormadik ama bir sakincasi yoktur umariz. Dilersen sen de bizimkini ekleyebilirsin. Selamlar. A&B