Pazar, Mayıs 07, 2006

Yeniden Ankara :)


Trabzondan donduk, 1 saat sonra Fethiyeye otobusumuz kalkiyor, arada hemen blogu guncelleyeyim istedim. Dalamana Ankaradan ucak yok, acaip sinir bozucu birsey. Once Istanbula gidip ordan ucaga binmek gerekiyormus. Bu ozel havayollarinin da hicbiri Ankaradan kalkmiyor. Dag basi mi burasi canim cik cik cik, feci bozulmus durumdayim. Mecburen otobuse kaldik. Beni araba tutar, boyle otobus yolculuklarinda sersem oluyorum.

Neyse, onemli ve guzel haberlere donelim. Dun aksam Zeren ve Hakani evlendirdik:) Nikah toreni ve sonrasindaki kokteyl cok guzeldi. Salonun anlasmali fotografcisi varmis, o yuzden bizim fotograf cekmemizin yasak oldugu soylendi. Peki bu bize engel oldu mu? Tabi ki hayir:)) Bize soz geciremeyecegini anlayinca suratini asip soylene soylene onumuze gecmeye calisan fotografciyla kose kapmaca oynayarak bayagi resim cektik. Biz cok eglendik ama fotografci icin ayni seyi soyleyemeyecegim, sanirim bizden hic hoslanmadi:))

Gece cok guzeldi ama...ama...yazsam mi yazmasam mi diyorum ama karizmam gitti gidecegi kadar, yazayim bari...suna icelim buna da icelim hadi yine icelim derken sarabi biraz fazla kacirmisim, sarhos oldum, gecenin sonlarina dogru midem birden cok kotulesti. Adilin ve Enginin yardimiyla kendimi eve zor attim. Arada filmin koptugu anlar da oldugu icin sabahtan beri cevremdekilere sorup zarar kontrolu yapiyorum, neyse ki salondayken caktirmamisim.

Artik gitmemiz lazim...Byeee

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Valla usenmeyip arastirdim. Ornegin Ingiltere'de asagidaki kentlerden Dalaman'a direkt ucmak mumkun:
London Gatwick, Bristol, East Midlands, Doncaster, Newcastle, Manchester, Birmingham, Humberside, East Midlands, Stansted
Ankara'dan niye uculamiyor acaba?
-Mourad

Bezen Hindistan dedi ki...

sorma mourad yaw feci bozulmus durumdayim bu ise...

Yıldız dedi ki...

Zeren ve Hakan'a sonsuz mutluluklar dilerim :)

Sevgiler...