Pazar, Eylül 11, 2005

Film: Constantine

Constantine'i Jameika'da tatildeyken gece yapilan film gosterilerinin birinde izlemeye baslamis ama ses duzenini bir turlu tutturamamalari uzerine, izlemeyi birakip NetFlix'den istemeye karar vermistik.

Dun gece Sibel - Ilkay Kazakci ugradi. ESPN HDTV'de, US Open Bayanlar finali oynaniyordu. Bir yandan maca bakarken bir yandan da, cay esliginde Bezen'in kardesi Engin Cetin'in Turkiye'den getirdigi bin bir cesit tatliyi goturduk.

Maci Belcika'li Kim Clijters, Fransiz Mary Pierce'i 6-3 ve 6-1 yenerek kupayi (ve 3.15 milyon dolari) aldi.

Ilkay'la Sibel kalmadi; biz sonrasinda Constantin'i izledik. Yahu meger bunun DVD'sinde bir gariplik varmis; cunku sesi deli gibi actik ama bir garip. Kah apartman yikilacak gibi oluyor; kah bir fisilti duyuyoruz. Neyse, alt yaziyi acip seyrettik mecburen.

Keanu Reeves'in oyunculugu su bu gibi zirvalamayacagim. Kimi koysalar degismezdi herhalde. Cizgi roman uzerine kurulu, seytan, melek vs. icerikli bu tur filmler benim hosuma gidiyor. Su her bir derde deva kutsal su, cross zirvalarinin otesine gidip biraz daha orijinal olsa iyi olurdu tabii. Neyse, ben 7/10 vericigim amma ve lakin IMDB'de filmi izleyip nefret etmis insanlar da bolca var :)

Hiç yorum yok: