Perşembe, Eylül 22, 2005

Film: The Ring Two

Sali Aksami The Ring Two, filmini izledik. Orijinali Japonca olan Ring(Ringu), ve devaminda cekilen Ringu 2 filmleri ile bu senaryo arasinda daglar kadar fark var ama bence Hollywood'un basarisi kucumsenecek gibi degil.

Naomi Watts ve 1993 dogumlu David Dorfman'in basarili oyunlari bu gerilim filmini izlemeye deger kiliyor ancak Naomi Watts'in bence en basarili filmi kuskusuz Mulholland Dr. (2001) seviyesinde bir film degil.

Ilk filmin sonunda, Rachel Keller (Naomi Watts) esini Samara'ya kaybetmis ama oglu Aiden'i (David Dorfman) kurtarmanin yolunu bulmustu: Filmi kopyalamak. Ring 2'de her nasilsa video kaset bir gencin eline geciyor ve 7 gun icinde bir baskasina seyrettirmedigi icin Samara'nin kurbani olmaktan kurtulamiyor. Tesaduf bu ya, olay Seattle'dan kacip kucuk bir kasabada gazetecilik yapmaya baslayan Rachel'in yasadigi kucuk kasabada gerceklesir.

Rachel'in video kaseti ele gecirip yok etmesi cozum olmaz ve Aiden'in basina garip olaylar gelmeye baslar ve Rachel bir bir kez daha oglu Aiden'i kurtarmak icin Samara'nin gecmisini incelemeye ve bir cozum bulmaya calisir. 7.5/10.

Hiç yorum yok: