Pazartesi, Eylül 05, 2005

Film: Rounders ve We Don't Live Here Anymore

Rounders

Piknik donusu Eda ve Murat Kilic ikilisi bize geldiler, Rounders’i seyrettik. Fight Club’dan sonra her filmini izlemeye calistigim Edward Norton gene cok iyiydi. Basrolu paylastigi Matt Damon da gayet goz dolduruyordu poker ustune olan bu filmde.

Filmden, pokerde kazanmanin eline gelen kagitlarin yani sira bircok baska faktore bagli oldugunu ve Atlantic City, Mohegan Sun gibi kumar merkezlerine gidip de acemi halimizle poker oynamamak gerektigini ogrendik :) 7/10.

We Don’t Live Here Anymore

Bu hafta Pazartesi de tatil olunca (isci bayrami tatili) uc gunluk haftasonumuz oldu. Bu tur uc gunluk tatiller pek fazla olmadigindan bizim icin degerli oluyor. Pazartesi sabahi erken kalkmak gerekmeyine bir film de Pazar gecesine yerlestirdik.

We Don’t Live Here Anymore iliskiler uzerine bir film. Yakin arkadas iki ciftin,ciftlerden birinin karisinin digerinin kocasiyla iliskisinin olmasi ve bunun ortaya cikmasi uzerine yasamlarindaki degisiklikleri anlatan bir film.

Herkesin herseyden haberdar oldugu ama genelde bilmiyormus gibi davrandigi ve tum olanlari gayet normalmis gibi sakince karsiladigi bir kurgusu var filmin. Bana cok da mantikli gelmedi acikcasi. 6.5/10.

Hiç yorum yok: