Cumartesi, Eylül 17, 2005

Tembelligin Sonu Yok

Gecenlerde J.K. Rowling'in Harry Potter And The Half Prince AudioBook'unu dinlerken yaptigim 43 km'lik turun sonunda bisikletin arka lastigi patlamisti. Engin'le Bezen, Manhattan'a indiklerinde, tamir etmek icin gereken malzemeyi aldilar. Bana kalsa goturup tamir ettirirdim ama Engin becerikli cikti :) Yarim saatlik ugrasin ardindan lastik tamir edildi.

Gel gor ki tembelligim tuttu, bir turlu bilgisayarin basindan kalkamadim - taniyanlar cok sasirmistir(!) :) Neyse, aksam ustu nihayet tembelligin sonu yok diyerek ayaklandim. Hafta boyunca dinledigim Dan Brown'in Da Vinci Code kitabini Bezen'in Rio Carbon'una yukledim.

Bisikleti Rutherford'dan Belleville'e, ordan da Nutley'e surdum. Ben hala yazda kalmisim, aklimda hava 8:20'de karariyor diye kalmis ama 7:30'da coktan hava kararmisti bile. Her ne kadar ustumdekiler, trafige yolsa bir bisikletli oldugunu uyaracak mesaji gonderecek cinsten olsa da karanlikta bisiklet kullanmak pek akil kari degil.

Dolayisiyla, Nutley'den geri dondum. Toplam 1:15 dk'da yaklasik 14.8 mil (23.8 Km) yapmisim. Bu arada Da Vinci Code da bitti. Sirada Paulo Coelho'nun yillardir niyetlenip bir turlu okuyamadigim 'The Alchemist' - Simyaci - adli kitabi var...

Hiç yorum yok: