Salı, Eylül 06, 2005

Kutlama

Bugun evliligimizin 9. yil donumu! Bezen, aksam yemegi icin Smoke Chophouse adli Engelwood'daki bir restoranda yer ayirtmis :) Bu restorana daha once hic gitmemistik. Bezen, adini da soylemedi. Sadece 'Stake House' oldugunu soyledi. Engelwood bize oldukca yakin; sadece 10 dk uzaklikta.

Iceri girdigimizde, restoranin adinin nicin Smoke Chophouse oldugunu anladim. Bilmeyenler icin, New York'ta butun kapali alanlarda sigara ve turevi seyleri icmek yasak. NJ'de boyle bir kural yok ama kapali her yerde icilmiyor. Restoranda herkesin elinde puro vardi.

Meger, Jameika donusu, Bezen ordaki puro aldigimiz dukkani arayip benim cok Cohiba Esplendidos'dan bir kutu getirtmek istemis ama bize Jameika'da iken gonderebileceklerini soylemelerine ragmen telefonda ABD'ye gonderemeyeceklerini soylemisler. O da New York'taki Nat Sherman ve Barclay-Rex gibi sadece puro satan gayet kaliteli yerlerden arastirip bana 4 tane puro secmis :)

Secmemiz icin etleri, guzel sunumlu bir tepside seffaf ince bir naylona sarili olarak getirdiler. Ikimiz icin 48 ounces (1.3 Kg) Porter House Steak ile yanina harika giden Ispanakli dip siparis ettik. Porter House, Manhattan'daki favori et restoranim Keens'den hic asagi kalir degildi!

Arabayi kullanacak olan (Designated driver) Bezen oldugu icin kendine sadece 1 kadeh kirmizi sarap izni verdi. Sectigi 1 saat icimlik puro harikaydi! Yil donumumuz oldugu icin, dondurmanin yanina getirdikleri sicak pecan pie'a 2 tane mum dikmisler. Restoran ve servis harikaydi. Maalesef, hafiza kartini evde unuttugumuz icin fotograf cekilemedik ama olsun; harika bir aksam oldu. Darisi okuyanlarin basina :)

Hiç yorum yok: