Pazar, Eylül 18, 2005

Pazar Ritueli ve Sonrasi

Pazar sabahi rituelimizi degistirmedik ve saat 11 gibi Riverside Park'ta kahvalti icin toplandik. Dun gece izledigimiz Egreti Gelin filmi 2'de bittigi icin herkes uykusunu alamamis (netekim resimde Murat Uygur esnerken Engin'in kamerasina yakalaniyoooor).

Kahvalti sonrasi muhabbetimiz, 'kucuk adam' Alp Bey'cigimizin herhalde uyku saatinin geldigini hissedip bir Emine'yi bir Murat'i cekistirip, sonucta onune katmasi ile noktalandi :)

Ben parka bisikletle gelmistim. Kulagimda Rio Carbon'a yukledigim Paulo Coelho'nun The Alchemist'i ("Simyaci") ile yola koyuldum. Yol boyunca 3 tane Street Fair gordum.

Aslinda donmeye de niyetim yoktu ama GPS'in pili zayifladi. Cebimde sadece 5 dolar varmis. 2 kere su alinca 2.5 dolar kaldi. Girdigim dukkandaki hintli vatandas 2 kalem pil icin 2.99'da israr edince, GPS'siz yolu bulmam zor olabilir, nolur nolmaz diyerek eve dondum. Gerci eve geldigimde GPS hala calisiyordu. Datalari MapSource programina aktardim. Bugun toplam 23 Mil (~37 Km) yol yapmisim netekim: Mutluyum gururluyum :)

Hiç yorum yok: